Для повного розгрому Путіну залишилося зробити всі помилки Гітлера на Курській дузі

5 квітня 2022, 13:02оновлено 5 квітня 2022, 14:14
2087
Карта військових дій в Україні нагадує нову Курську дугу. Тільки у сучасного російського фюрера стан справ набагато гірше.
Путін Гі тлер
Путін в Україні повторює ті ж помилки, що і Гітлер / neveragain.media

Наближені до фюрера згадували, як навесні 1943 року він їм скаржився, що від думок про майбутній літній наступ під Курськом, у нього починав боліти живіт. А тепер подивіться на карту військових дій від Великої Новосілки до Барвінкового. Нічого не нагадує?

Це ж сучасна Курська дуга! Не знаю, що зараз болить у сучасного російського фюрера, але становище нового фюрера зараз набагато гірше.

По-перше, у нього немає сучасних аналогів Тигрів, Пантер, Фердинандів та іншої німецької диво-зброї. Велика частина сучасної зброї Путіна вже знищена.

відео дня

По-друге, у Путіна є неслабка перевага в особовому складі, але рівень його мотивації і професіоналізму зараз набагато нижчий, ніж у Вермахту навесні 1943 року. Немає у Путіна свого аналога другого Танкового корпусу СС. Та й не було ніколи.

По-третє, у Путіна немає Манштейна, Гота, Хауссера та інших легендарних полководців прусської школи. А в українській армії вони є.

Від самого початку війни я сказав, що в українській армії з'явився геніальний полководець рівня Манштейна-Рокоссовського. Український штабний геній як ховрах - його ніхто не бачить, але він є, можете мені повірити.

По-четверте, німецька армія володіла виключно сильним унтер-офіцерським складом і молодшими офіцерами. А у Путіна традиційно вкрай слабкий сержантський і молодший офіцерський склад.

По-п'яте, підрозділи Вермахту, починаючи зі взводного рівня, володіли високою автономністю через велику кількість допоміжного персоналу. У радянської, а потім російської армії постачання і тилове забезпечення військ було традиційно слабким місцем. Ще більше ситуація загострилася зараз, в результаті роботи української армії по колонах і тилах агресорів.

По-шосте, під час всієї Курської битви у німців перевага в ближній і дальній авіаційній розвідці. Ju-86 вільно літали не те, що над полем бою, а над Москвою і не тільки в 43, а і в 44 році. А в ординців з розвідкою зараз суцільна біда. Усі їхні дії фіксуються і з супутників, і з висотних БПЛА, дипломатично не будемо уточнювати чиїх.

читайте такожУкраїна вже постраждала від рук Путіна-Гітлера, тепер зло стукає в двері ЄвропиПо-сьоме, фюрер №1 готувався до наступу на Курській дузі 2,5-3 місяці. А у фюрера №2 на підготовку і місяця немає.

По-восьме, схожість українського виступу на лінії фронту з Курською дугою очевидно не тільки мені. Власне, тому я і зважився про нього написати. І тактика військ під час Курської битви розібрана по дрібницях. Тобто у Путіна зараз немає ні стратегічної несподіванки, ні тактичних козирів.

У стратегічному плані, фюреру слід було б капітулювати на початку літа 1943 року. На той час у Німеччини вже не залишалося шансів виграти війну.

У стратегічному плані у сучасного фюрера не було шансів з 24 лютого 2022 року. А зараз і поготів немає. Для повного розгрому Путіну залишилося зробити всі ті помилки, які зробив фюрер на Курській дузі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти