Для Путіна і його армії ситуація сьогодні катастрофічна

24 жовтня 2022, 06:16
Взяття Херсона, звільнення західного берега Дніпра Збройними силами України — питання часу.
Мобілізація в РФ, військовополонені
Росіяни підуть з Херсона, це питання часу / ua.depositphotos.com, скрін

Затягування війни означає повний крах Росії. І військовий, і економічний, і політичний. Важко сказати, чи усвідомлює це Путін. Але мені здається, що останні дії вказують на те, що він явно намагається підготувати якусь переговорну позицію.

Він розраховує на те, що зимові холоди, підвищення цін на електроенергію і в цілому втома від війни змінять суспільні настрої на Заході і призведе до тих політичних змін, які дозволять йому перевести війну в режим низької інтенсивності або заморозити конфлікт. Це завжди було путінською стратегією - щось захопити, потім почати переговори і вийти з ситуації переможцем.

відео дня

Але сьогодні зрозуміло, що ситуація виглядає для Путіна і його армії катастрофічною. Взяття Херсона, звільнення західного берега Дніпра Збройними силами України — питання часу. Які дії зробить Путін на півдні, щоб спробувати переламати цю ситуацію, важко сказати.

Але я вважаю, що всі розмови про використання тактичної ядерної зброї в сьогоднішній ситуації-це розмови на користь бідних. Головним адресатом цієї страшилки є та частина західного істеблішменту, яка хотіла б домовитися з Путіним. Мотивація цих людей зрозуміла. З інтересами України, Росії або взагалі всього цивілізованого світу вона нічого спільного не має.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти