Дмитро Медведєв пішов у святковий запой

17 травня 2023, 08:54
Масованим ударом всіх видів озброєння вдалося зламати гілку в зоопарку, налякати бєгємота і пробити колесо одній з пускових установок Патріот.
Медведев
Дмитро Мєдвєдєв пішов у святковий запой, каже Фурса / скрин

Україною шеряться чутки і таємничі відео, які наче засняті в салонах 90-х, а також тривають розмови на кухнях між журналістами CNN і The Sun про таємничий успіх російського удару минулої ночі, після якого Дмитро Мєдвєдєв пішов у святковий запой.

І ця інформація підтверджується інсайдерами з Кремля, які повідомляють, а професор Соловей підтверджує, що вчора Баба Глаша, чия племінниця миє посуд у подруги Аліни Кабаєвої, розповідала на базарі наступне. В Кремлі свято. Вручали зірку героя Росії маршалу Шойгу і доповідали про героїчні здобутки на українському фронті.

Путіну доповіли про останні перемоги російської зброї, які мають дати зрозуміти генералам НАТО, що російський народ не перемогти і готові поставити на коліна американську воєнщину. Після стратегічного застосування аналоговнєт надзвукових Кинджалів, вдалося поставити києвський режим перед фактом неминучої капітуляціі.

відео дня

Масованим ударом всіх видів озброєння вдалося зламати гілку в зоопарку, налякати бєгємота і пробити колесо одній з пускових установок Патріот. Що переконано доводить неспроможність американських систем ппо протистояти розробкам російських вчених.

Хто такий Сергій Фурса

Сергій Володимирович Фурса — український інвестиційний банкір, фінансовий експерт, публіцист, радіо- і телеведучий.
Народився в Києві. Навчався на економічному профілі Політехнічного ліцею НТУУ КПІ протягом 1996—1999 рр. У 2002 році закінчив Інститут прикладного системного аналізу НТУУ КПІ за спеціалізацією "Системний аналіз фінансового ринку".Також у 2006 закінчив Міжнародний університет фінансів.

Професійна кар'єра:

Аналітик, керівник відділу аналізу та галузевих досліджень — Укрсиббанк, 2005—2008;

Старший науковий співробітник з кредитів з фіксованим доходом — Renaissance Capital, 2008;

Старший аналітик — Astrum Investment Management, 2008—2011;

Спеціаліст відділу продажів боргових інструментів, заступник директора з питань торгівлі цінними паперами — Dragon Capital, з 2011.

Якщо київський режим не капітулює, наступним ударом із застосуванням стратегічних запасів зброї классу "аналоговнєт" російська армія знищить друге колесо однієі з пускових установок патріота, після якого вона втратить можливість переміщуватись, налякає до смерті пінгвінів і засиплє осколками магноліі в батонічному саду.

Кремлівські інсайдери переконані, що перед обличчям такої ганьби американці звернуть програму підтримки України і нарешті зіллють київський режим, сфокусувавшись на захисті власної країни від неминучого виверження супервулкану, змусивши його ( київський режим, а не вулкан) погодитись на китайській план. Путін знову всіх переграв…

Источник

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти