Доісторичні мумії розсипаються при першому ж контакті з реальністю

26 листопада 2021, 19:21
Ахметов купив не потужний медійний спецназ, а купу доісторичних мумій, які розсипаються при першому ж контакті з реальністю.
Доісторичні мумії розсипаються при першому ж контакті з реальністю
Зеленський влаштував медійникам Ріната Ахметова розгром / скриншот

Розгром, який президент України Володимир Зеленський влаштував медійникам Ріната Ахметова, зокрема Савіка Шустера і Наталії Влащенко, свідчить про надзвичайно низький професійний рівень цих медіаперсон, невміння дискутувати та підсвідому звичку плазувати перед сильнішим.

Це "дистанційні" пропагандисти, які завбачливо ховають язики в дупах щойно починається справжній батл, ба більше, коли в хід ідуть аргументи порядку задокументованих даних про підготовку держперевороту, ці люди аргументам такого порядку просто не навчені попри свій поважний вік та досвід дефілювання перед телекамерами.

Говорячи простіше, Рінат купив не потужний медійний спецназ, а купу доісторичних мумій, які розсипаються при першому ж контакті з реальністю.

відео дня

Ахметов - той чувак, який за всі гроші купує у бариг брендовану пальонку, не сумніваючись, що це оригінал, а потім дивується, чому слово "Гуччі" написано ієрогліфами.

А що стосується Порошенка, який марить новим Майданом, тут все просто: спили мушку, ковбой. І заглуши бульдозер. За тобою ніхто не піде, бо ти все про*рав.

Роз**бом "світоча журналістики" задоволений цілком. Рінате Леонідовичу, Шустер - це найтупіша ваша інвестиція. Після "ДНР", звісно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти