Довіряй, але перевіряй: чому гарантії НАТО без мілітаризації України не спрацюють

2 квітня 2022, 15:37
Майбутнє України - стати головною мілітаризованою країною світу. Замість військових баз НАТО все йде до того, що по всій Європі будуть бази України.
Довіряй, але перевіряй: чому гарантії НАТО без мілітаризації України не спрацюють
Майбутнє України - стати головною мілітаризованою країною світу/ Reuters

Чому мілітаризується Польща, якщо є гарантії НАТО? Бо всередині польського суспільства немає впевненості, що гарантії НАТО захистять Польщу.

Як саме гарантії НАТО будуть застосовані в разі, якщо на Литву здійснить напад Білорусь? Як заважатимуть конкретній окупації країн Балтії? Оголосять консультації на півроку?

Якщо прямо зараз Сербія розпочне окупацію Косово, що конкретно робитиме НАТО? Чи полетять літаки бомбити Бєлград? Або ж висловлять занепокоєння на рівні Радбезу ООН?

відео дня

Схиляюсь до другого варіанту. Поясню чому. Західний світ змінився з часів дев'яностих років. В першу чергу через те, що тісно пов'язав себе самостійно фінансами із Росією та Китаєм.

Перенесли виробництва, відкрили ринки комуністам та їхнім нащадкам. Прагнули купити їхню лояльність до себе, глобалізувати світ, а натомість отримали тих же скажених комуністів, тільки зі статками найбагатших людей планети. Які свою ненависть до відкритих суспільств і західних країн плекали десятиріччями, прагнучи створити зручний момент, аби вдарити в спину.

І тепер маємо іншу картину.

Комуністичні олігархи з Росії та Китаю, що скуповували пачками людей західного світу, просто відкрили своє обличчя, зірвали маски і відправляють десятки тисяч своїх вбивць знищувати вільний світ.

Тільки тепер вони мають в кожній країні сотні оплачених лобістів, пропагандистів, публічних політиків та громадських діячів, громадян Євросоюзу і навіть США, які виправдовують кожен їх крок. Вони вбивають сотні наших жінок і дітей, наших громадян, а їхні пропагандисти виправдовують це. І мільйони людей по всьому світі продовжують вірити їм.

читайте такожЯк Росія хоче відмовити Європу від поставок зброї УкраїніСтруктура західного світу змінилась. Вільний світ потребує очищення. Кожен пропагандист, що виправдовує війну має бути ідентифікований і ув'язнений.

Сьогодні транслювати наративи військової пропаганди Росії - це вбивати себе самих, застосовувати проти самих себе їхню зброю.

Гарантії НАТО матимуть вагу тільки після того, коли відбудуться зміни всередині країн НАТО. Тоді і будемо про них говорити всерйоз. А поки що максимально мілітаризуємось самостійно. В своїх інтересах і заради своїх дітей.

Майбутнє України - стати головною мілітаризованою країною світу. Замість військових баз НАТО в Україні все йде до того, що військові бази України будуть розташовані по всій Європі. Бо українці хочуть воювати і вміють, як показала історія. А європейці може і вміють, але точно не дуже хочуть. Тож наше майбутнє очевидне. Ми - нація захисників всього вільного світу. І це не фігура мови. Це свята правда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти