Дві головні пробеми для Трампа у заміні Байдена на Гарріс

24 липня 2024, 06:10
650
Другий подарунок Трамп зробив демократам після замаху.
Дві головні пробеми для Трампа у заміні Байдена на Гарріс
Гарріс та Трамп / Колаж Главреда. Фото: ОП, УНІАН

Пастка радикала. Дві головні пробеми для Трампа у заміні Байдена на Гарріс ним і породжені.

Окремо акцентую. На виборах боротьба йде не за ядро кожного кандидата. А за тих, хто сумнівається. Плюс - за мобілізацію своїх виборців, щоб дійшли до дільниць. Тому не існує завдання переконати МАГА - трампістів чи вкорінених демократів. Завдання - переконати умовно нейтральних. Так ось.

Почнемо з пастки, яку Трамп сам і створив. Точніше, звісно, його штаб створив. В останні місяці кампанія Трампа концентрувалася на віці, здоровʼї і дієздатності Байдена.

відео дня

Але тепер вже він не бореться з "дурним, недієздатним і надстарим" Байденом. Це сам Трамп - найстарший кандидат на посаду президента США. Що розповідає історії про акул і електрику, яких страшенно боїться. І тепер у нього не 1:1 в питанні синів - дегенератів. Він тут вже беззаперечний лідер. Плюс на ньому кримінальний вирок, який для колишнього прокурора Гарріс може виявитися нормальним аргументом в кампанії.

Другий подарунок Трамп зробив демократам після замаху. Він, здається, настільки впевнився у перемозі, що обрав собі у віце-президенти персонажа, який під самого Трампа мімікрує. Тобто жодного балансу для поміркованих.

Звісно, демократам ще треба усім цим скористатися. Обрати адекватного кандидата у віце-президенти, який збалансує недоліки Гарріс, допоможе нівелювати лівий крен у минулому і посилити позиції у поміркованих.

І сам штаб Трампа, де сидять далеко не дурні люди, буде думати як нівелювати власні прорахунки. Але стало реально цікавіше.

Хто такий Юрій Богданов

Юрій Богданов - блогер, аналітик, спеціаліст зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики. Колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2010 закінчив Київський національний економічний університет.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти