Ельфи зрозуміли, що вони - орки: як українці відкривають очі на росіян всьому світу

26 травня 2022, 15:12
Увесь світ злякався віроломної агресії Росії проти України, але росіяни зляться не на себе або Путіна, а на українців, які їм чинять опір.
Росія, військові
Кожен день визвольної боротьби України проти агресії позбавляє Росію майбутнього / УНІАН

За ці три місяці страшної війни росіяни і українці багато дізналися про себе і світ. Росіяни думали, що вони великі і хороші, але стався дивовижний парадокс, феномен: "путінські ельфи" дізналися про існування дзеркала і жахнулися - виявляється, що вони не хороші "ельфи", а страшні "орки" і їх ніхто в світі не любить, навіть терплячі китайці.

Найприкріше для російських орків, це те, що дзеркало опинилося в руках в українців, а не орків. За це вони страшно розлютилися на українців, мучать їх, руйнують їхні будинки, вбивають громадян України.

Вони не розуміють, що справа не в Україні, а в агресивній і примітивній природі путінської Росії, що не дозволяє їй протидіяти злу.

відео дня

Навпаки, путінська Росія використовує зло, агресію, насильство як єдиний аргумент для доведення своєї культурної та геополітичної переваги у світі. І чим агресивніше поводиться Росія в світі, тим сильніше вона відчуває себе живою. Це у них називається "повернення суб'єктності і великої міжнародної ролі Росії в світі".

Весь світ злякався віроломної агресії Росії проти України, але росіяни зляться не на себе, не шкодують про страшну геополітичну помилку, допущену їх політичним керівником Путіним, а зляться на Україну, яка люто чинить опір і перемагає.

читайте такожКремль вибрав нову стратегію, або чому війна в Україні розтягнеться на місяціБо кожен день визвольної боротьби України проти агресії позбавляє Росію майбутнього і зменшує її історичне призначення в цьому світі.

Віктор Небоженко, політолог і соціолог, директор соціологічної служби "Український барометр"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти