Ще один ліберальний огірок проквасився остаточно

30 жовтня 2021, 19:46оновлено 30 жовтня 2021, 20:21
Не може російський ліберал радісно не застрибати і не захлопати в долоні, коли інший російський ліберал каже, що українців не існує. Це у них в крові.
Росія, Прапор
У Росії ще один ліберальний огірок проквасився остаточно / УНІАН

Лев Новоженов на темі фашистів-бандерівців вже років п'ять, як головою поїхав - два роки, щоправда, все ж тримався - але ось чувака прорвало остаточно. Не можу, каже, мовчати. 404хлів не існує!!! Бандерівська, каже, воєнщина. Як мати, каже. І як жінка. Це вас австрійський штаб придумав. Вам внушають.

Вино переходить в оцет, Мюнхгаузен у Феофіла, Новожженов в Хрюна Моржового.

Це ж його цитата.

відео дня

"Внушаїть".

Вони взагалі перетворилися на тих персонажів, яких ще років п'ятнадцять тому самі ж і зневажали.

Кілька років тому, до речі, я написав пост, в якому запитував: а що, мультик про свиню у вушанці з горілкою, яку звуть Хрін Моржовий - це правда так смішно, висококультурно і пізнавально?

Мене тоді з лайном зжерли. Геній, ліберал, талант, ти нічого не розумієш!

А, ну да, ну да.

Ще один ліберальний огірок проквасився остаточно. Прямо як за підручником. Саме з українського питання.

читайте такожПутін перетворюється на посміховиськоІ три з половиною тисячі лайків. Три з половиною тисячі ***нутих. Яких на вигляд, загалом, від нормальних і не відрізниш. Ходять вулицями, розмовляють, вдягають штани. Лайно не їдять. Але як побачать якесь чуже лайно про українців, яких не існує, і які такі ж як і ми, лаптеногі, а решту вам вселяють - то не можуть повз пройти, рука сама тягнеться до лайку! Здавалося б - ось, стара людина в напівмаразмі прилюдно напаскудивла. Ну промовчи ти, пройди повз. Але ні. Радісно біжать вляпуватися. Не може російський ліберал радісно не застрибати і не захлопати в долоні, коли інший російський ліберал каже, що українців не існує. Це у них в крові.

Дуст, рів, кулемети, вогонь на шурхіт.

Ми ж росіяни, за що Ви нас так не любите.

читайте такожЧому істерика росіян через "корінних народів України" - це удар у штангуДо речі: "Півтора роки в Україні, в цьому котлі вільних націй, мені вистачило, щоб взагалі припинити розуміти питання національності. Я - єврей. Я - українець. Прабабка у мене Бахтіярова. Чеченці через одного заговорюють зі мною на нохчі. І? Ну то що?

Я абсолютно вільно говорю про це, і всім якось плювати. Киримли ти, болгарин, єврей, русин, угорець - та плювати всім. Якщо не поводишся, як му**к, звичайно. А якщо поводишся - то тоді теж плювати всім, якої ти національності. Цього питання у "фашистській бандерівській Україні" взагалі не існує. Його просто немає. Росіянам це дуже складно зрозуміти.

Але не дай бог не бути в Росії росіянином!

І вже зовсім не дай бог вимовити слово "єврей".

Ще один ліберальний огірок проквасився остаточно

Але ж колись же я всім цим інженерам душ лаптеногих реально в рот дивився. Зустрічаючи в коридорах Останкіно, притискався до стінки. Оглядав знизу вгору. Гуру йде. Мудрець. Філософ. Учитель.

А виявляється - звичайний імперський довб***б.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти