Якщо росіяни отримують по морді, то відразу проявляють добру волю

30 червня 2022, 18:34
Варто десь роздовбати російських військових і показати, що у них там немає шансів, то вони відразу починають проявляти свою добру волю.
Острів Зміїний звільнений від окупації
Острів Зміїний звільнено від окупації / Фото УНІАН, скріншот

"Російські військові в якості жесту доброї волі покинули острів Зміїний, щоб показати, що Росія не перешкоджає коридору для виведення сільгосппродукції з України - міноборони РФ"

Ох вже ці жести доброї волі від російських військових. Як з тим птахом. "Поки не пнеш, не полетить".

Ось що Himars животворний робить.

відео дня

Спочатку в рамках доброї волі пішли з-під Києва, тепер ось з острова Зміїний.

Скоро буде жест доброї волі "російські військові покинули Херсон, щоб захистити населення міста від помсти українських фашистів і показати, що Росія ніколи не збиралася окупувати українські міста".

Варто десь роздовбати російських військових і показати, що у них там немає шансів, то вони відразу починають проявляти свою добру волю.

"Це чому я такий злий був. Бо у мене велосипеда не було" - так з росіянами не працює. Якщо їм дати велосипед, вони вкрадуть другий і прийдуть за третім.

А якщо росіяни отримують по морді, то тут відразу ж інша історія. Добра воля.

Звідки це? Це психологія бандитів.

Путін - типовий бандит, що дорвався до влади. Ми взагалі всі дивимося продовження популярного колись серіалу (і книги) "Бандитський Петербург". А бандити розуміють тільки силу.

читайте такожПутін сильно здав, і це небезпечно для всього світуКоли цивілізована людина зустрічає бандита і йде з ним на компроміс, розумно вважаючи, що бандит теж хоче компромісу, то бандит, мафіозі, сприймає це як прояв слабкості. І знову нападає. І цивілізованій людині, щоб перемогти бандита, треба зрозуміти, як мислить бандит.

А що ж до сільгосппродукції, то доброї волі допомагати Україні у росіян тут немає.

Єдина можлива мотивація, це тиск Китаю. Але є він чи нема його - ми про це ніколи не дізнаємося.

Китаю точно не вигідна продовольча криза. Але публічно говорити Росії "пішли геть" китайці не будуть. Можуть тільки передавати привіти. Наприклад, через своїх казахстанських друзів. А інше говорити не публічно. Але зрозумілою бандиту мовою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти