Якщо вам здається, що на півдні щось сповільнилося, то ви помиляєтеся

20 вересня 2023, 09:01
Свіжатинку пережували і проковтнули, навіть не поперхнувшись. Тепер можна рухатися далі.
ЗСУ, армія
ЗСУ розвивають успіх на півдні / Колаж: Главред, фото УНІАН

Бермудський трикутник і навіть чорна діра Чорнобаївка - це дитячий лепет у порівнянні із запорізьким трикутником Новопрокопівка-Вербове-Очеретувате.

Якщо вам здається, що там, щось сповільнилося, то ви помиляєтеся.

Всього кілька прикладів чому саме так.

відео дня

Коли СОУ розгорнули на цій ділянці прорив першої лінії оборони на початку червня, дуже швидко, вже, фактично, у другій половині місяця, командування Рів стало направляти на посилення оборони смуги забезпечення резерви з другої лінії оборони. По суті, ці резерви там і залишилися. У чорноземі.

Коли СОУ розгорнули в другій лінії оборони дії з розширення плацдарму, формуючи умови для прориву, командування Рів стало стягувати в Запорізьку область, зону відповідальності групи військ "Схід" сили і засоби з інших плацдармів, зон відповідальності.

Найяскравіший приклад, це перекидання з Луганської області, зони відповідальності ГВ " захід "і ГВ" Центр " підрозділів 76-ї ДШД і 7-ї ДШД, зокрема 234-го і 237-го десантних полків. Перекинули їх сюди близько двох тижнів тому. СОУ призупинилися і... І проковтнули ці підрозділи.

Фактично, за два тижні був повністю перемелений не те, щоб наступальний, оборонний потенціал перекинутих за сотні кілометрів боєздатних сил противника. Свежатинку пережували і проковтнули, навіть не поперхнувшись. Тепер можна рухатися далі.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попів. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи"Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий Одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти