Цього від України не очікував ніхто

13 квітня 2024, 06:10
Європейська частина путінської Росії, від Петербурга до Москви і Новоросійська стає новим театром військових дій.
Путін, мобілізація
Путін та війна / Колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот

Асиметрична війна України проти Росії.

На початку агресії путінської Росії проти України Кремль, Вашингтон і Берлін були впевнені, що ми довго не протримаємося - єдине, що ми можемо "дозволити" собі, як країна, що програла війну, - це розгорнути, за допомогою Заходу, масовий партизанський рух, як у роки Другої світової війни. Але минуло два роки і виявилося, що Україна не тільки витримала удари віроломної Росії, хоча тимчасово втратила частину своїх земель, а й успішно готується до перенесення військових дій на територію противника.

Європейська частина путінської Росії, від Петербурга до Москви і Новоросійська стає новим театром військових дій ракет, літаків і дронів ЗСУ.

відео дня

Загалом уся територія Росії стає простором активних партизанських і диверсійних дій, як ЗСУ, так і місцевих антипутінських збройних формувань. Цього від України не очікував ніхто, ні Захід, ні путінська Росія.

При цьому не слід забувати, що Кремль, паралельно з невдалою війною в Україні, втягнувся в гострий конфлікт із міжнародним ісламським екстремізмом, який у Росії має свої цілі, засоби і завдання щодо захисту ісламу, а також мільйонів мігрантів із Центральної Азії.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби "Український барометр". Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь в першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го — керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, директор Соціологічної служби "Український барометр".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти