Євреї на Північному Кавказі стали прямими заручниками Путіна

30 жовтня 2023, 06:06
Він намагатиметься торгувати їх безпекою та свободою на міжнародному ринку.
Путін, диктатор РФ
Володимир Путін / фото: скріншот з відео

Кремль дав відмашку на розгул махрового антисемітизму на Північному Кавказі. Без вказівки вищого Московського начальства влади на місцях не дозволили б собі реагувати на міжнародні події на власний розсуд. Не така країна РФ сьогодні.

Тиждень тому пропагандист Кисельов знайшов офіційне виправдання для антисемітизму, вибудував логічний ланцюжок: РФ — історично мусульманська країна. А для мусульман антисемітизм-це культурна норма. Паралельно чітко пішла агресивна антисемітська і антиізраїльська хвиля в Чечні, потім в Дагестані, тепер ось в Нальчику... Почалося з колективних молитов на підтримку палестинців, тепер ми бачимо, що єврейські громади північнокавказьких республік знаходяться у великій небезпеці. Кілька днів тому анонімні канали вже опублікували імена рабинів і адреси синагог в Ставрополі, Краснодарі, Сочі, Нальчику і Дербенті, супроводивши їх антисемітськими заяви.

відео дня

Навіщо це Кремлю абсолютно зрозуміло. Євреї стають прямими заручниками Путіна, він буде намагатися торгувати їх безпекою і свободою на міжнародному ринку. Як це робив СРСР, в який він мріє повернутися, як це роблять сьогодні старанні учні Путіна з Хамасу.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти