Фарс "вибори" в цирку "Росія"

24 грудня 2023, 08:10
Ні в одному театрі або цирку глядач не може просто залізти на сцену і вклинитися в йде спектакль або виставу.
Фарс 'вибори' в цирку 'Росія'
Путін / Колаж Главред, скріншот з відео

Мене просто вражають ті, хто сподівається якось вклинитися в майбутні "вибори" і використовувати їх проти путінського режиму. Умови проведення виборного фарсу апріорі виключають таку можливість.

У цирку "Росія" йде фарс "Вибори". Сергій Кирієнко і співробітники АП - режисер і асистенти. Путін - одночасно власник цирку і актор, який грає головну роль в цьому фарсі. У ролях інших кандидатів у президенти - артисти кордебалету на підтанцьовці у головного героя.

відео дня

Вони потрібні тільки для того, щоб на їх убогому тлі він виглядав привабливіше. Виборці - глядачі в залі, які не мають можливості впливати на хід фарсу. Досвідчені охраники стежать за тим, щоб глядачі не пронесли в зал тухлі яйця для акторів і плескали в потрібних місцях.

Ніяких сюрпризів і несподіванок в такій ситуації бути не може. На сцену допускаються тільки актори, які пройшли жорсткий кастинг. Його критерії - ще більша, ніж у головного героя непривабливість, тьмяність, убогість, повна відсутність харизми і перспектив.

Ні в одному театрі або цирку глядач не може просто залізти на сцену і вклинитися в йде спектакль або виставу. Його тут же під руки виведуть із залу. У фарсі "вибори" також ніхто, крім відібраних режисером учасників комік-трупи, не може бути допущений до ролі "кандидата в президенти". Ніякої Дунцової. Тільки убогі з убогих, тупий і ще тупіше, Харитонов, Слуцький і т. п.

Намагаючись брати участь в цьому фарсі, ми просто привертаємо до нього увагу, допомагаємо господареві цирку продавати квитки і наповнювати зал глядачами.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти