Фатальний сюрприз для божевільного фюрера

16 грудня 2022, 08:24
Щоб бути путіністом і підтримувати агресію проти України, недостатньо бути тільки підлим або дурним.
Володимир Путін
Путіну готують фатальний сюрприз, вважає Ейдман / скріншот соцмережі

Готують фюреру сюрприз?

В СРСР говорили, що комуніст-номенклатурник не може бути одночасно розумним і чесним. Якщо він розумний, то підлий. Якщо чесний, то дурний. Якщо ж розумний і чесний, то функціонером КПРС він бути не може.

У сучасній Росії інша ситуація.

відео дня

Щоб бути путіністом і підтримувати агресію проти України, недостатньо бути тільки підлим або дурним, потрібно поєднувати ці якості. Якщо людина підла, але розумна, вона не може не розуміти, що путінський режим війну з Україною і фактично з усім вільним світом програє, а отже, підтримувати його невигідно і, в перспективі, небезпечно. А чесним, нехай навіть не дуже розумним людям, чесність не дозволить підтримувати путінську вакханалію насильства і злодійства.

Тільки підлі дурні можуть радіти бомбардуванням і вбивствам, вірити в успіх божевільної військової авантюри, яка тягне їхню країну в прірву. Серед них і Путін з Медедєвим, і Суровікін з Пригожиним, і натовп шарікових біля телевізорів.

Не сумніваюся, що більша частина російської панівної номенклатури - відчайдушні шахраї. Але невже вони настільки дурні? Або все-таки готують фатальний сюрприз для свого божевільного фюрера?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти