ФІФА вирішила бути глухою: у пабах ллється пиво, в Україні ллється кров

18 грудня 2022, 20:28
Поки весь світ дивиться футбол і милується грою фіналістів, Україна стікає кровю.
зеленский
Звернення Зеленського до футбольних уболівальників у світі / скріншот

Комунікація, яку ми ведемо із Світом, зокрема президент нашої країни Володимир Зеленський, змінює сприйняття нинішньої війни. Нас починають чути, відчувати нашу біль.Але частина світу ще глуха.

Сьогодні перед фіналом чемпіонату світу з футболу, мав бути виступ президента Зеленського. Мали б прозвучати такі слова: "Ми запропонували світові Формулу миру, абсолютно чесно. Ми її запропонували, бо у війні не буває чемпіонів...нічиєї бути не може"... "Трибуни стадіонів пустіють після матчу, а після війни міста залишаються порожніми. Будь ласка, підтримайте Україну та наші зусилля щодо відновлення миру".

відео дня

Але ФІФА в останій момент сказало "ні". Частині світу комфортніше залишатись глухою. І поки у пабах з вболівальниками ллється пиво, в Україні ллється кров. А кров людська - не водиця...

Та все ж, іноді несказане слово є не менш промовистим, ніж сказане. Несказані, але важливі слова, можуть бути почуті, так само як сказані пусті - не почуті. Саме тому, звернення України, яке мав оголосити президент Зеленський, вже лунає світом.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти