Філігранна робота наших ЗСУ

25 лютого 2024, 19:10
Переконаний, що це ще далеко не крапка, а жирні три крапки.
Філігранна робота наших ЗСУ
ЗСУ / колаж: Главред, фото: t.me/osirskiy, 128 окрема гірсько-штурмова бригада

У день другої річниці повномасштабного вторгнення росіян в Україну наші кібери ЗСУ філігранно "привітали" окупантів, співчуваючих "руському міру", їхніх партнерів і різного типу зрадників. Думаю, що паніка і шок від того, що наші хакери можуть спокійно добратися до усіх їхніх секретів, то була лише частина айсбергу.

Масштаби такого "привітання" наступні:

Зламали 11 сайтів російських компаній, які так чи інакше засвітилися у сприянні збройної агресії проти України. Відкриваєш стартову сторінку, а там – упс– шойгу, гєрасімов, путін, Ждун, Упоротий Лис і "хороший руський" обговорюють невдалий план захоплення Києва за три дні.

відео дня

Вражено веб-ресурси приватної охоронної компанії "Беркут", чиї співробітники входять до підрозділу "Барс" Армії РФ.

Зазнали атаки виробник сітки з Набережних Челнів, який надає матеріали для російських підрозділів, "База сеток", компанії "Фактор" і "Тедоколор", які ремонтують військову техніку окупантів.

⁠Отримали "привіт" від кіборів ЗСУ Чебоксарський кооперативний технікум, де готують операторів БПЛА, водоканал Чебоксарів, який обслуговує військову частину 40298 окупаційної армії росії.

Переконаний, що це ще далеко не крапка, а жирні три крапки. "Руський мір" разом з його окупаційними імперськими амбіціями і повинен завжди пам'ятати, що відплата невідворотня. "Привіт" може прилетіти будь-куди.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти