Франкенштейни з Кремля: як за допомогою біолабораторій Путін розлюднює США

28 травня 2022, 14:23
Якщо російські ЗМІ активно пишуть про таємні біолабораторії США в якій-небудь країні, то їй слід готуватися до відбиття російської навали
Путін, війна, росіяни
Франкенштейни з Кремля вивели потрібну їм породу біороботів з людей, або істот, дуже схожих на людей / Колаж фото Reuters

24 травня Шойгу слідом за Путіним знову назвав причиною нападу на Україну якісь біолабораторії США, де за його запевненнями американці розробляють біо-зброю, щоб знищити людство.

У тому, що це правда, вірять і не сумніваються близько 80% росіян. Секретні біолабораторії США не тільки в Україні, але також в Грузії, Китаї, Казахстані, Киргизстані і ще в десятках держав – це вже обов'язковий символ віри для "русского мира". Це одна з його священних химер, але чим вона йому дорога і навіщо потрібна?

Історії спецоперації з секретними лабораторіями США по всьому світу як мінімум 15 років. Путін, вітаючи ОДКБ з 30-річчям, міг би привітати з цим "квадратним" ювілеєм і всю чекістсько-пропагандистську рать.

відео дня

Але чому в цю очевидну маячню вірить 100 млн. росіян, викликає питання. Самому Кремлю довелося скласти цей фейк, оскільки він не може дозволити собі називати американців фашистами-нацистами. Це навіть Сталін собі не дозволяв. Назвати Броз Тіто і югославських комуністів фашистами міг, американців – ні. Хрущов і Брежнєв теж не могли, і Путін не може.

Кремль не може навіть обізвати США і країни ЄС буржуями або імперіалістами, тільки західними партнерами, як і Великобританію, що вийшла з ЄС. Навіть німців не може назвати неонацистами, незважаючи на те, що радянська пропаганда писала ХДС/ХСС майже з незмінною добавкою – "неонацисти", подібно до того, як в РФ обов'язково пишуть "ІДІЛ, заборонена в Росії організація". Дійсно, незручно писати, що Путін тиснув руку Меркель, лідеру неонацистської ХДС / ХСС, а вона його пригощала пивом.

Кремлю потрібно розлюднити американців і європейців, але він не може зробити це за допомогою слів "фашисти", "нацисти", "імперіалісти" або "капіталісти". Басурманами їх теж не назвеш. Тому Кремль запустив 15 років тому фейк про таємні біолабораторії США по всьому світу, де американці розводять віруси, щоб знищити людство.

Але чомусь США розміщують їх виключно в пострадянських країнах, територію яких хоче захопити РФ. При всіх досягненнях генної інженерії в США американці чомусь норовлять розміщувати лабораторії в Грузії, Киргизстані, Казахстані та Україні, а не в Африці або малонаселеній Австралії.

При цьому в США довго думали над тим, давати Україні Джавеліни чи ні, побоюючись, що вони потраплять в руки спецслужб РФ, але секретні лабораторії з виробництва біозброї без довгих роздумів розмістили за адресами санітарно-епідеміологічних служб майже в кожному українському місті. У Кремлі навіть не стали для правдоподібності придумувати адреси для таких таємних лабораторій США, а вказали адреси міських санепідемстанцій, взявши їх з інтернет-довідників.

читайте такожМосква в розпачі, або Чому Росія хоче застовпити окуповані території в УкраїніПрокол вийшов і з Китаєм в 2020 р., коли російська індустрія пропаганди отримала урядове замовлення на кращу розповідь про те, як коронівірус в Ухані втік або був спеціально випущений з таємної біолабораторії США. Розповіді стали з'являтися в ЗМІ, але незабаром прийшла команда "відставити". До кремлівського начальства в процесі дійшло, що якось погано виходить, тільки зібралися вкотре тісно дружити з Китаєм, а, виявляється, він разом з США страшні віруси створює. Китайці можуть образитися, та й обивателі в РФ не зрозуміють всю глибину задуму начальства. Тому Китай зі списку прибрали, але операцію з біолабораторіями не скасували і наказали перемістити їх з Грузії в Україну.

Це вже симптоматично - якщо російські ЗМІ активно пишуть про таємні біолабораторії США в якій-небудь країні, то їй слід готуватися до відбиття російської навали.

У Киргизстані після вторгнення в Україну 24 лютого зробили правильний висновок і в квітні закрили проект будівництва на своїй території Російської біолабораторії, яку від терористів і американців обов'язково охороняла б бригада російських десантників і два дивізіони "Іскандерів".

Кремлю секретні біолабораторії США потрібні для розлюднення американців в умах росіян, подібно до того, як для розлюднення українців йому були потрібні спочатку фашисти-бандерівці, а потім нацисти, коли прокол з "бандерівцями" став занадто всім очевидний.

Невдачі не бентежать Кремль. Він, подібно доктору Віктору Франкенштейну, продовжує на одній шостій частині суші свої досліди з "інженерії людських душ", як визначала такі заняття радянська пропаганда.

Між літературним Франкенштейном і кремлівськими франкенштейнами три істотні відмінності. Перший з наукового інтересу прагнув з кісток, шкіри і м'язів з Бойн і моргів зшити нитками людиноподібна істота і зробити з нього людину. Основний інструмент других-індустрія пропаганди, матеріал-готові люди, мета - аж ніяк не науковий інтерес, а виробництво зомбі-біороботів і не в одиничних, а в промислових масштабах для завоювання всієї планети.

Цілком очевидно, що кремлівські франкенштейни набагато успішніше в своїх дослідах, ніж літературний доктор Франкенштейн. Найбільш наочне підтвердження цьому навіть не статистика підтримки війни з Україною, яку демонструють росіяни в соцопитуваннях. Набагато переконливіше коментарі та аргументи, якими вони супроводжують свої відповіді.

читайте такожКожен росіянин-Путін: чому ця війна з Росією не останняРозмови солдатів-окупантів з родичами і друзями в РФ, в яких вони кажуть, що відчувають себе в Україні богами, яким можна все, і хваляться своїми "подвигами", не залишають сумнівів – франкенштейни з Кремля вивели потрібну їм породу біороботів з людей, або істот, дуже схожих на людей. Ці істоти вбивають, грабують і гвалтують за своїм внутрішнім потягом, що називається, на совість, а не через острах начальства. Ті майже 60 тис. посилок, які вони відправили з награбованим в Україні додому в Росію – це їх особиста ініціатива, а не вказівки начальства.

Генетики не тільки США, але і багатьох інших країн, зайняті поліпшенням сортів рослин і іншими дослідами в своїх лабораторіях. Питання: чи допустимі досліди з геном людини для них все ще дискусійний і в багатьох країнах вони заборонені або обмежені.

У РФ вся її територія - суцільний полігон зі створення монстрів Франкенштейна і без генетики, у якій з часів Сталіна репутація продажної дівки імперіалізму. "Добрим російським людям" не по дорозі з такою.

У них є така чарівна паличка, як індустрія пропаганди і ще деякі інструменти, відомі як "сталінські репресії". Улюблене заняття року, як і багатьох освічених росіян - питати один в одного і в аудиторії: це вже репресії чи ще ні? Якщо задаються таким питанням, то якість і кількість репресій явно істотно відстає за цими показниками від пропаганди.

Ті, хто вважають, досить викривати пропаганду рашизму або відключити телевізор росіянам і хвороба пройде, як пройшла хвороба комунізмом, упускають з уваги, що росіянам подобається ідеологія "русского мира". Ідеологія комунізму була привнесена до Росії із зовні і обіцяла коли-небудь побудувати таке суспільство, коли у всіх все буде і в достатку. Рашизм, на відміну від неї, нічого такого не обіцяє, зате дає членам "русского мира" можливість щодня відчувати себе надлюдьми, причому без посилань на Ніцше або інший науковий авторитет. Можна навіть на Путіна і патріарха не посилатися. Росіяни вони за фактом свого народження вже істоти досконалі і їм повинен належати світ. Вони його Повелителі.

Цим ідеологія "русского мира" рідніше, зрозуміліше і зручніше жителям РФ, ніж комунізм від німецького єврея Маркса, де потрібно вивчати праці класиків, з'їздів і рости над собою. У рашизмі все простіше. Нічого вчити, крім російської мови, не потрібно, і рости над собою кожен місяць не треба. Освоїв цю мову на побутовому рівні, і ти прийнятий в члени "русского мира" і майже бог. Особливо, коли в руках "калаш", виданий тобі державою. Мао Цзедун був не точний, коли написав:"гвинтівка народжує владу". Владу народжують гвинтівки, організовані в загін, а гвинтівка у кожного – це "Дикий Захід" США.

читайте такожРосія готова підпалювати Європу: як відмова України капітулювати зіпсувала серйозним людям планиЗручну релігію придумали в Кремлі, особливо для осіб ледачих і обмежених. Не тільки споконвічна і скріпна, але і не вимагає книг для свого викладу. Тому і проблеми зі списком скреп. Навіть до Конституції РФ внести їх не вдалося. Не можна ж написати в ній, Що України, Білорусі та Молдови не існує, а потім вносити поправки, що і Польщі з Литвою теж не існує, а США – це глобальне непорозуміння. У цьому аспекті рашизм ближче до примітивних релігій, ніж до ідеології. Тому і такий сильний упор на російське православ'я і заповіти предків, про які нічого не відомо.

Дуже зручна релігія не тільки для франкенштейнів з Кремля, але і для більшості жителів РФ. Офіційних ідеологів немає, священних текстів теж немає, і єдиними публічними служителями культу "русского мира" виявилися тільки ведучі телепередач, завдання яких вказувати адептам в який бік зараз дає крен кремлівський корабель. Це вимагає постійного охоплення масштабної аудиторії, а впоратися з таким завданням може тільки справжня індустрія пропаганди. Одним Путіним її не заміниш, навіть якщо надати йому на допомогу Медведєва і патріарха РПЦ.

Індустрія пропаганди - це єдина галузь в РФ, якій санкції дійсно йдуть на користь, незважаючи на звуження її аудиторії, гонорарів і майданчиків для мовлення. Вона харчується ними. Але вона як змія, заковтнула свій хвіст, яка їм подавиться або помре ще до цього від надлишку власної слини і отрути. Чим більше борсається і шипить з хвостом в пащі, тим ближче її смерть. Індустрія пропаганди рашизму - це самознищувана система, якщо загнати її в кут.

З населенням РФ вона співвідноситься, як курка з яйцем в старій притчі, не можна однозначно сказати, хто кого народив. Схоже, вони так і помруть разом. Допомогти цьому можна, засудивши, поки заочно, пропагандистів рашизму на розбирання руїн і мінних полів в Україні, залишених армією РФ. Це плоди їх роботи їм і прибирати. Зручно, що більшість пропагандистів рашизму є публічними-це полегшує завдання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти