Де Росія, там і концтабір

18 вересня 2022, 06:19
Демілітаризація і денуклеаризація Росії - стратегічна мета всього вільного світу. Про це потрібно говорити з ранку до вечора.
війна в Україні, російська техніка
Де Росія, там і концтабір, вважає Юрій Романенко / генштаб ЗСУ

На жаль, Ізюм укотре підтверджує одне правило - де тварі затримуються хоча б на кілька тижнів, там одразу виникає геноцид. Де приходить Росія, там і концтабір з гекатомбами трупів.

По-іншому жити не можуть, не вміють, не хочуть. Сталін, Іван Грозний, Петро Перший та інші маніяки - не виняток з правил, а суть великої девіації під назвою Росія.

Тому демілітаризація і денуклеаризація Росії - стратегічна мета всього вільного світу. Про яку не потрібно соромитися нагадувати нашій дипломатії з ранку до вечора.

відео дня

І так, ще потрібно не соромитися, що якщо піднасісти всім вільним світом, то Японія отримає курили, Польща шматок Східної Пруссії, Фінляндія - Карелію, Китай із задоволенням проковтне відторгнуті за тяньцзінським "договором" 1858 року території Далекого Сходу. Маніяка нікому не шкода.

Тим більше, не шкода націю, що колективно тяжіє до насильства і самогубства. Ну який нормальний народ буде кінчати від криків про ядерний попіл? А біло-синьо-червона некрофілія запросто.

Тому на питання "чи хочуть росіяни війни?", весь світ на власні очі отримав виразну і чітку відповідь. Так. Жадають. Хочуть. Впиваються від вигляду трупів. Дають свободу кримінальникам, як Сталін гнав штрафбати на кулемети.

Для російської баби кільце з трупа пахне радістю більше за будь-які шанелі. Ось це повинні усвідомити на Заході - російська баба кінчає не від любові (про неї вона і не дізнається ніколи), а від кільця, знятого з трупа. Не соромтеся про це говорити скрізь.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти