Гітлера з атомною бомбою потрібно знешкодити якомога швидше

7 лютого 2023, 19:20
Чи є наявність у терориста смертоносного автомата причиною для того, щоб відмовитися від спроб його нейтралізувати?
Володимир Путін, Ігор Ейдман
Ейдман вважає, що Гітлера з атомною бомбою потрібно знешкодити якомога швидше / сайт Кремля, Facebook Ейдман

Перемогти можна і необхідно.

Явлінський ниє, що перемогти Путіна неможливо, "військова перемога" над ним "недосяжна". І повторює як заклинання: "припинення вогню — це заощадження життів".

Звучить приблизно так: "Гітлера перемогти не можна, він занадто сильний, давайте не будемо проводити висадку в Нормандії або контрнаступ під Москвою, а попросимо у фюрера припинення вогню, треба ж зберегти життя".

відео дня

Так, у Гітлера не було ядерної зброї. Гітлера з атомною бомбою тим більше необхідно якомога швидше перемогти і знешкодити, саме для того, щоб зберегти життя людей.

Не тільки "ліберал" Явлінський, а й алкоманьяк Медведєв і сам Путін проводять думку, що перемогти Росію неможливо, тому що у неї є ядерна зброя. Все навпаки. Саме тому, що у Путіна є ядерна зброя, його абсолютно необхідно якомога швидше перемогти і знешкодити, поки він не встиг розв'язати атомну війну.

Уявіть собі, що терорист з ножем (у випадку Путіна - звичайною зброєю) і автоматом (ядерною зброєю) захопив заручників (фактично шантажує весь світ). Він почав вбивати деяких заручників (українців) ножем і загрожує розстріляти всіх (світ) з автомата, який поки не задіяв.

Чи є наявність у терориста смертоносного автомата причиною для того, щоб відмовитися від спроб його нейтралізувати? Ні, звичайно, навпаки, небезпека ситуації змушує зробити проти нього екстраординарні заходи. Наприклад, знешкодити терориста снайперським пострілом, поки він не встиг застосувати свій автомат.

Здається, західні лідери почали це розуміти. Днями Борис Джонсон, виступаючи у Вашингтоні, прямо сказав:

"Республіканці і демократи з обох сторін обох палат сповнені рішучості продовжувати давати українцям те, що потрібно, щоб перемогти Путіна і прибрати його (clear him out).

Я думаю, що всі повинні зрозуміти, що чим швидше це станеться, тим краще для України, тим краще для світу і звичайно для Америки".

Думаю, те, що у відставника Джонсона на язику, у чинних лідерів західних країн на думці і в роботі. Цей Карфаген все ж буде зруйнований.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти