Гітлерівська Німеччина стане блідою тінню путінізму

9 березня 2024, 09:32
Імовірність того, що у кремлівських шизофреніків "усе вийде" - близько 85%.
Путін, Росія
Росія стала фашистською державою / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот із відео

Росія - країна кошмарів, що збуваються. Те, що три роки тому здавалося сміховинною маячнею - стало нормою життя і абсолютною реальністю.

Путін не поспішає. Боїться злякати. Йому потрібні "тріумфальні вибори", які стануть істинною carte blanche "на все", а далі - набере чинності "план Дугіна", згідно з яким РФ повністю перетворюється на "державу війни". Цей прожект не є таємницею. Він опублікований.

Він воістину смертельний і гарантує найвище напруження маразму і репресій. Згідно з "планом", все живе в країні має бути ретельно зачищено.

відео дня

Беззаконня 22-23 рр. здасться курортом, а гітлерівська Німеччина - стане блідою тінню путінізму.

Імовірність того, що у кремлівських шизофреніків "все вийде" - близько 85%.

Про що написав Дугін

Олександр Дугін: Необхідно перетворити РФ на державу війни

"Мілітаризація суспільства в умовах ведення кривавої війни за історичне буття є абсолютна необхідність, дискутувати про яку безглуздо.

На військові рейки треба переводити не тільки оборонно-промисловий комплекс, а й усю державу і суспільство загалом, у країні має бути встановлена військова ідеологія, а низка ліберальних прав і свобод має бути обмежена в силу надзвичайних обставин. Категорично слід заборонити будь-яку критику держави, героїв Росії, влади, церкви і президента, а також нападки на патріотизм, російську ідею і антивоєнну пропаганду. Будь-які ЗМІ та соціальні мережі, що транслюють подібний порядок денний, мають бути негайно поставлені поза законом.

Очевидно, що на військовий лад має бути перебудована вся економіка. Вона занадто довго була орієнтована на інтеграцію в Захід. Необхідна мілітаризація культури. У центрі уваги має бути поставлено прославляння подвигу наших героїв на всіх етапах історії - включно з СВО. Будь-який концерт, будь-яка передача, будь-який захід мають починатися з гімну і оспівування подвигів російської людини.

<...>Необхідна мілітаризація освіти, різкий злам вектора - насамперед у гуманітарних науках, - встановленого останніми десятиліттями під прямим контролем і за безпосередньою вказівкою Заходу, з яким сьогодні ми перебуваємо в стані війни. <...>

І нарешті, необхідна мілітаризація побуту. Патріотизм має стати способом життя, переформатувати побутову психологію обивателя. Весь публічний простір має бути заповнений символами війни та перемоги. Треба донести цю думку до батьків і вихователів: мета всього народу - виростити покоління героїв, яким належить захищати і відроджувати велику Росію".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти