Держпереворот Пригожина - не інсценування і не "договірняк"

24 червня 2023, 03:18
Пригожин робив все, щоб режим був вічний, але сам отримав від нього удар в спину.
Путін пригожин
У Кремля немає відповіді заколоту Пригожина / Колаж: Главред, скріншоти

Сумніватися в люті Пригожина немає ніяких підстав. Як, втім, і в підлості Путіна. Все, що відбувається - не інсценування і не "договорняк". Всі "пазли" відмінно збігаються. Але ... все дуже смішно.

Пригожин як ніхто був "в курсі" того, наскільки режим Путіна підлий і злочинний. Він відмінно знав про любов Путіна "бити в спину" і пакостити. Проте, Пригожин готовий був за цей режим воювати, помирати, "класти" десятки тисяч зеків і зносити міста.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровські середи" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

відео дня

Пригожин робив все, щоб режим був вічний, але сам отримав від нього удар в спину. Бити і ч*орити Пригожина було не дуже логічно, але Путін завжди керується ірраціональними міркуваннями і гуляє "поза полем людської логіки". Він божевільний. Тут-то і для Пригожина все встало на місця. Ймовірно, він, нарешті розгледів реальну картину.

І поки Пригожин, на крилах праведної люті, мчить в ночі - Кремль створює йому "потужну відповідь". Це невеликий номер казарменої самодіяльності. Спершу солдатики виконують казенну чечітку. Потім на сцену впливає Суровікін в м'ятій сорочці... і "легкою ніжкою-ніжку б'є".

Потім учасники номера разом вмовляють Пригожина знову "стати хорошим" і не ображатися на стареньку Шойгу, яка трохи поколупала ПВК-шників.

Ніякої іншої відповіді на військовий заколот у Кремля немає.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти