Гряде найбільший маневр армії Росії: "Великий зимовий відхід" по Кримському мосту

12 вересня 2022, 08:40
Росія не біжить, вона негативно зміцнюється і готується до "великого відходу".
Кримський міст
Кримський міст / Фото twitter.com/Krymsky_bridge

"Негативний наступ", "великий відхід" та інші маркери, які распропаганда використовує для прикриття втечі в Харківській (а тепер уже і Донецькій і Луганській) області відображають логіку стратегічного маневру, задуманого Генштабом ЗС РФ.

Цей задум в загальних рисах був реалізований в кінці березня, коли Росія почала швидко виводити свої війська під соусом концентрації на більш важливих напрямках. Далі ми спостерігали концентрацію на Донбасі і на півдні України.

відео дня

Після того, як всі завдання були досягнуті, тепер Росія буде концентрувати свої війська в районі ОРДЛО, коли армію поспішно відведуть і звідти, то будуть реалізовані завершальні мазки великого стратегічного задуму - концентрація залишків армії на Перекопі і подальше героїчне затоплення Чорноморського флоту в Севастополі.

Останнім акордом "великого відходу" буде найбільший маневр армії Росії, який увійде в історію, як "Великий зимовий відхід" по Кримському мосту. Симоньян урочисто заявить, що Кримський міст побудували для того, щоб Росія ефектно пішла з Криму назавжди і спростити прихід України на споконвічно українські території в басейні Кубані і Терека.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти