Настають темні часи: Ізраїлю, Україні та Європі потрібно вчитися справлятися самим

29 червня 2024, 23:18
638
По-справжньому темні часи настають для тих, хто залежить від лідерства США.
трамп байден
Трамп і Байден під час дебатів / скріншот

Гнітюче враження від перших передвиборчих дебатів Джо Байдена і Дональда Трампа. Байден виглядав розгубленим, мимрив, плутався, не завжди закінчував розпочату фразу. Від думки про те, що ця літня і нездорова людина - лідер вільного світу, і на його термін випали дві знакові війни, у Європі та на Близькому Сході, - страшно. Ще страшніше від того, що його лідерство може тривати ще чотири роки.

Навіть демократи у США починають розуміти, що цього не можна допустити, і розглядають можливість замінити Байдена на іншого кандидата. Але на кого? Чи це не ознака найглибшої кризи американської політики і суспільства?

відео дня

Але від того, що на тлі слабкого Байдена зміцнюється Трамп - не легше. Байден утримує деякі види американського озброєння від відправки в Ізраїль - Трамп і зовсім обіцяв видавати військову допомогу у вигляді кредитів. Байден недолюблює Нетаніягу (а хто його зараз любить?), Трамп же його відверто ненавидить після того, як він визнав перемогу його конкурента на минулих виборах. А вже мантра Трампа про те, що за його каденції ніякого 7 жовтня б не трапилося - самовдоволене вихваляння, яке не ґрунтується ні на чому.

Не кажучи вже про те, що Трамп готовий продати Україну Путіну за першої можливості.

По-справжньому темні часи настають для тих, хто залежить від лідерства США. Ізраїлю, Україні та Європі потрібно вчитися справлятися самим. Процес нешвидкий, але необхідний.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну і виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти