Брудна гра Німеччини і Франції щодо України: як німці та французи стали обслугою Путіна

25 травня 2022, 06:39
Україна зупинила Путіна і тимчасово знекровила його, захистивши Європу своїми життями. А тепер Макрон і Щольц закликають "не злити Путіна". Хлопці охемінгуїли.
Україна зупинила Путіна і на деякий час його знекровила, захистивши Європу своїми життями
Багаторічна політика Німеччини та Франції призвела до війни 2022 року / Офіс президента

Колективний Путін – це не тільки Росія. На жаль, це і лідери провідних країн Євросоюзу – Франція і Німеччина, які точно не зацікавлені в перемозі України. Сьогодні не секрет, що ці партнерчики України займаються традиційним обслуговуванням Путіна. Щось на зразок офіціантів при ньому.

Тепер Україна чітко розуміє, що нормандський формат і Мінськ-2 були просто аферою і грою, де основним бенефіціаром був Путін. Брудною грою, яка обійшлася Україні найдорожчою ціною – тисячами життів українців протягом восьми років і окупацією територій. Також саме багаторічна політика Німеччини і Франції працювала на мілітаризацію фашиста Путіна і призвела до війни 2022 року.

Сьогодні вискакує, як чорт із табакерки, Макрон – активний член команди колективного Путіна – і публічно вимагає "не принижувати Росію" і "зберегти обличчя Путіну". Далі прем'єр-міністр Італії – Драгі – видає "мирний план", який точно написаний у Кремлі і узгоджений із Макроном та Шольцем.

відео дня

А міжнародному співтовариству залишається тільки спостерігати, як політичні камікадзе Макрон, Шольц, Драгі і Гуттеріш, що примкнув до них в ООН, як ця гоп-компанія буде "зберігати обличчя" фашистові і військовому злочинцеві., який відзначився нічим неспровокованою агресією і геноцидом українського народу; масовими вбивствами наших дітей і мирних громадян...

Словом, будемо спостерігати, як група лідерів країн старої демократичної Європи, що перекваліфікуються в політичних пластичних хірургів-косметологів, буде проводити операцію з перетворення рила фашистського монстра військового злочинця Путіна на людське обличчя.

Виникає тільки одне питання: хто буде зберігати обличчя Макрону, Шольцу, Драгі і Гуттеріша, що примкнув до них?

Франція і Німеччина персонально винні Україні за вісім років роботи конформістського нормандського формату.

читайте такожСпроба злити Україну Путіну провалилася: чому біситься Франція

Сьогодні, слідуючи кремлівському темнику, ці хлопці пропонують Україні "врегулювання ситуації", дотримуючись плану з чотирьох пунктів, який озвучив італійський уряд Драгі. Суть плану полягає в припиненні вогню і заморожуванні конфлікту. Тобто, слідуючи їхній логіці, Україні пропонується віддати бункерному чудовиську ще й Херсон та Маріуполь, а, може, і Одесу. Якщо оркам пощастить. Що нереально!

Україна зупинила фашиста і на деякий час його знекровила, захистивши Європу своїми життями. А тепер, на думку Макрона і Щольца, треба "не злити Путіна". Хлопці, ви там часом не охемінгуїли!?

Макрон, переведи Севастопольський флот у Марсель, а Шольц нехай віддасть Баварію. І заморожуйте тоді конфлікти.

читайте такожОстанній цвях у труну СРСР-2: чому Німеччина і Франція гальмують вступ України до ЄС

Україна і її партнери англосакси (США і Великобританія) сьогодні вже чітко усвідомили, що на Францію і Німеччину не слід розраховувати в допомозі Україні. Поставляючи озброєння по ленд-лізу, з цього слід виходити. В Україні на Донбасі справжнє пекло, і відповідне озброєння необхідне сьогодні. А німці нам мають намір щось там передати в середині липня. Прозоре знущання і зрада.

Взагалі, мене завжди вражала послідовність і причинно-наслідкові зв'язки передачі Україні необхідного озброєння союзниками. Спочатку мають відбутися Бучі та Маріуполя, загинути десятки тисяч українців, сотні наших дітей та бути зруйнованими міста... І тільки потім партнери нам поставляють затребувану ще позавчора зброю.

Панове, така політика – це непряма участь у геноциді українського народу. Я не вірю, що професіонали Пентагону не в змозі здійснювати перспективне планування війни, розвиток подій і постачання Україні необхідного затребуваного озброєння превентивно. До того, як загинуть під снарядами і ракетами десятки тисяч українців і будуть зруйновані міста. Тим більше, що президент і верховний головнокомандувач Зеленський, міністр Кулеба і главком ЗСУ Залужний буквально кричать про це нашим партнерам щодня!

читайте такожПеремога України у війні з Росією визначена: чому заметушилася і чого боїться Німеччина

Необхідно терміново переглянути логіку алгоритму поставок озброєння Україні. Тим більше, США і союзники визначилися з цілями цієї війни:

1. Перемога України.

2. Відновлення територіальної цілісності України.

3. Ослаблення Росії до такої міри, щоб вона більше ніколи не могла здійснювати агресію.

Також визначилися з механізмом поставок будь-якого озброєння – це ленд-ліз. Кращого і більш ефективного механізму вирішення цієї проблеми поки що історія не знає.

читайте такожЩупальця Москви вже в ЄС: як Німеччина стала союзником Росії по захопленню всієї Європи

Що зараз заважає постачати затребуване Україною на фронті озброєння вчасно (заздалегідь), необхідної номенклатури та обсягів? Адже від цього залежить збереження сотень тисяч життів і порятунок міст та інфраструктури України від руйнування. Залежить від цього і досягнення цілей війни, озвучених США і їх союзниками в загальному комюніке в квітні в Рамштайні.

У підсумку, від цього залежить досягнення головної мети антипутінської коаліції – перемога України в цій війні і західної демократії над авторитаризмом!

Панове, як говорили класики: "Торг тут недоречний!".

Юрій Радухін, публіцист, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти