Гурульов марно переживає - ГУЛАГ на Росії буде

20 січня 2024, 20:44
759
Один ракетний запуск може змінити вектор. Один постріл, одна петля, одна табакерка. Так що не все так уже й погано.
Андрій Гурульов
Андрій Гурульов / скріншот

Звичайно, буде ГУЛАГ. Це неминуче, адже свавілля не знає кордонів і не має зворотного ходу. Згідно із законами свавілля, кожне нове зло має перевершити попереднє. Путінізм, подібно до будь-якого злочину, може уникнути відплати і продовжувати існувати, лише здійснюючи нові злочини ще більш огидного характеру.

Так що не варто турбуватися. Гурульов марно переживає. У Росії відбудеться ГУЛАГ, націоналізація, мобілізація та публічні страти. Все станеться. Але! Генерал поспішає, він біжить попереду паровоза. У грі путінського пасьянсу смерті карти слід розкривати поступово.

відео дня

Спочатку люди повинні порадіти і понасолоджуватися конфіскацією майна у іноагентів, відщепенців і євреїв. Потім - у дезертирів і так далі. Але це не вирішить проблему. Війна залишиться безглуздою і ганебною. Вона продовжить "програватися".

Тоді прийде час пред'явити карту "народних розправ". Вони легко організовуються і приносять задоволення обуреним патріотам. Потім - публічні страти. Коли вони стануть буденним явищем і не змінять ситуацію, тоді можна вводити ГУЛАГ. Це не врятує Росію, але загальмує крах режиму на якийсь час. Потім - ядерні кнопки. На жаль, вектор - це вперта річ.

Один ракетний запуск може змінити вектор. Один постріл, одна петля, одна табакерка. Так що не все так уже й погано.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти