Херсон і Балі: чи правильний вибір зробив Зеленський

15 листопада 2022, 06:47
Про Херсон, український прапор та візит Зеленського, але не на острів Балі.
Зеленский в Херсоне
Володимир Зеленський у Херсоні / скріншот

Підняття українського прапору у звільненому Херсоні дуже символічне і може викликати тільки позитивні емоції.

Візит президента Володимира Зеленського також викликав емоції. Але, не у всіх емоції однакові, як це було з підняттям українського прапору.

Загалом, більшість позитивно оцінює візит Володимира Зеленського у звільнений Херсон і його участь у піднятті українського прапору. Навіть було багато фотографій і відео у соцмережах.

відео дня

Але є й ті, хто звинувачує його у піарі.

Напевно так і мало б бути з таким візитом, якби не одне "але", а саме саміт G20 в Індонезії, на острові Балі, який пройде 15-16 листопада.

Президент України був запрошений на цей саміт, хоча Україне не є членом G20.

Володимир Зеленський навіть заявив, що не поїде, якщо буде присутній путін. путін не поїхав, але й не поїхав і президент України, що на мою думку, є помилкою.

Натомість Володимир Зеленський поїхав у звільнений Херсон. І хто тепер зможе йому дорікнути, чому він не поїхав на саміт G20, адже він був з візитом у Херсоні.

Безумовно, що візит у Херсон важливий і потрібний, але глобальні, геополітичні питання майбутнього у світі і зокрема війни в Україні, будуть обговорюватись на саміті G20 на острові Балі, главами держав і главами урядів найбільш впливових країн світу. Вони будуть обговорювати це без українського президента, на жаль.

Так, Володимир Зеленський виступить у режимі онлайн і йому такі виступи добре вдаються, бо це емоції. І навіть правильний і потрібний візит у Херсон - це також емополітика.

Але емополітика (діяльність політика, направлена на емоції) не може замінити реальну політику, бо навіть тривалість і вплив емополітики, не кажучи вже про наслідки, дуже обмежені у порівнянні з реальною політикою.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти