Обстріл гламурної Москви з ракет HIMARS вилікує росіян

23 вересня 2022, 11:18
Всі ці хлопчики і дівчатка схаменуться після перших залпів HIMARS по вулицях Москви!
российская ракета, HIMARS
HIMARS лікує від шовінізму, вважаэ Радухін / Коллаж Минобороны РФ, Википедия

Путінська мобілізована масово турбо-утілізація росіянців призвела до передбачуваної реакції в РФ глибинного населення. Найбільше проти війни зараз виявились мешканці мегаполісів - Москви и Пітера. Точніше сказати, вони не проти війни, а проти того, щоб йти на фронт воювати.

Зараз мова вже йде про їх власне життя. Росіянці масово біля зомбоящику довго займались диванно-горілчаною стратегією. Можна навіть стверджувати, що з 2014 року - і особливо після 24 лютого 2022 - року - це була улюблена справа росіянців. Навіщо їм було виходити на вуличні антивійськові мітинги, коли їх це не стосувалось. Навпаки, росіянцям з їх імперською шовіністичною ксенофобською некрофільною самоідентичністю… Завжди подобалась загарбницька війна, захоплення територій сусідніх держав і масові вбивства їх народів. Така у росіянців самосвідомість і світогляд!

Щоб вилікувати населення РФ, хворе на рашизм, людству знадобиться безліч часу!

відео дня

Але зараз, коли хворе ра**истське суспільство, налякане фюрером, захищаючи себе виходить на вулиці і протистоїть поліціянтам під їх палицями… Ці диванні герої нарешті вирішили, що краще потрапити під мордорські кийки і у в‘язницю, ніж опинитись на українському фронті. У в‘язниці принаймні збережуть життя. На українському фронті шансів залишитись живими у орків немає.

Зараз швидко підрахуємо ефективність для мордору проголошеної фюрером мобілізації. Навіть якщо вона пройде вдало. До мобілізації в кущах і окопах гуртом сиділо в засаді, нехай, до 300 орків. Після мобілізації хай їх буде навіть 3 тис. Ракетам HIMARS абсолютно байдужа кількість орків в кущах і окопах. На 300 орків було досить 3-5 ракет HIMARS!.. Для 3 тис. орків їх треба 10. Якщо кишки та інші внутрінощі орків HIMARS розкидував на меншу кількість ялинок, прикрашаючи їх кожен день, як на новий рік. Тепер вражаючи 3 тис. орків одночасно, HIMARS прикрасить великий ліс ялинок внутрішніми органами орків. Так що мобілізовуйтесь хлопчики швидше. Не забудьте з собою прихопити військових злочинців Гіркіна, Дугіна, Патрушева, Лаврова, Шойгу, Кадирова і навіть Путіна з айфончиком Медведєвим. Також прихопіть їх мажорних нащадків.

Окремо можете створити батальон пропага**онів, на чолі з професійними повіями марго симонян, олькой скабєєвой і муркой захаровой. Звичайно туди треба прихопити півнів Соловьйова, Кисельова, Ернста та інших.

Також дуже добре вилікує росіянців від шовінізму обстріл гламурної Москви з ракет HIMARS та інших. Всі ці новомодні спеціалісти - мерчензайдери, знавці з аутсорсингу, банкіри, адвокати і юристи холдингів… Словом, всі ті, хто вже 7 місяців продовжує купатись в грошах, по клубах і ресторанах гламурного життя московського гадюшника, святкувати дні міста і т.і!.. Всі ці хлопчики і дівчатка схоменуться після перших залпів HIMARS по вулицях Москви!

Подібний курс шокової терапії багатьох дуже швидко вилікує від рашизму!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти