Пригожин та Кадиров послаблюють Росію

3 жовтня 2022, 10:47оновлено 3 жовтня 2022, 11:21
Хороші росіяни нам не союзники. Не усвідомлено нашими союзниками є Кадиров і Пригожин.
Володимир Путін
Хороші росіяни нам не союзники в боротьбі з Путіним, вважає Фурса / Фото УНІАН

Багато хто в Україні досі намагається комунікувати з "хорошими росіянами". Адже вони наші союзники в боротьбі проти Путіна. Але це не так. Хороші росіяни нам не союзники.

Хороші росіяни рятують людей від мобілізації. Не протестуючи проти мобілізації в Росії, а захищаючи і витягаючи з мобілізаційних мереж тих, хто там за законом не повинен бути. Різного роду батьків 4-х дітей, астматиків і дідів 70 років, яких бадьорі воєнкоми заганяють в армію. Таким чином хороші росіяни ніби кажуть, що мобілізація – це ок, але треба, щоб вона була за законом. Таким чином "хороші росіяни" підвищують ефективність мобілізації. Те, що ламають дуболоми воєнкоми, намагаються виправити різного роду Ксенії Собчак. Хороші росіяни, які типу проти війни, роблять російську армію більш ефективною. Залишилося тільки піти в сестри милосердя і поїхати на фронт, лікувати бідних російських хлопчиків.

Хороші росіяни не рятують людей від війни, а перерозподіляють втрати по різних соціальних групах. Допомагаючи Путіну вести війну проти України. Рятуючи від фронту одних людей, і направляючи на їх місце інших. Яким належить там бути.

відео дня

Це не уперше хороші росіяни, які проти Путіна, допомагають Путіну. Хороші росіяни Навального придумали "розумне голосування". І роблять вигляд, що вони щось змінюють, не голосуючи за кандидатів від партії влади, а допомагаючи ситуативно то партії Зюганова, то партії Жириновського. Дуже розумне голосування. Як результат партія Путіна все одно візьме тотальну більшість. Адже вони займаються підрахунком голосів цього дуже розумного голосування. Але сотні тисяч людей йдуть на вибори і голосують, легітимізуючи правління Путіна. А потім, коли починається війна, раптом кажуть "а ми тут причому, ми за нього не голосували".

Чи означає це, що Навальний або Собчак працюють на Путіна? Ні. Навальний у в'язниці і міг не вижити після отруєння. На Собчак плювати. Працює вона на Путіна або не працює, взагалі не важливо. Але вони російські імперці. А тому вони не можуть бути нашими союзниками.

"Хороші росіяни" можуть бути жертвами політики Путіна. Як і українці. Але вони не союзники в боротьбі з ним. З самого початку війни вони виступали проти санкцій, зараз допомагають проводити мобілізацію. В майбутньому будуть виступати проти розділу Росії. Вони будуть намагатися показати світу обличчя "іншої" Росії, щоб викликати жалість і щоб світ, замість того, щоб добити небезпечного ворога, знову завалив його стегенцями. І на певний час Росія знову навіть може одягнути ліберальну маску, щоб набратися сил.

Чи є у нас союзники в Росії? Ні. І не може бути. Саме тому, що Росія - екзистенційний ворог України. І нам потрібно не тільки викинути російські війська з України, а й домогтися розпаду Росії. І ніхто в самій імперії не буде нас в цьому підтримувати. Свідомо.

А не усвідомлено нашими союзниками є всі ці Кадирови і Пригожини. Бо вони зі своєю "оприччиною" і послаблюють максимально Росію. І послаблюватимуть її в майбутньому. Якими б дуболомами не були російські генерали, але воювати вони вміють краще, ніж бандити Пригожин і Кадиров. Їх боротьба за владу з силовиками (класичне, бандити проти ментів) буде максимально розхитувати човен і послаблювати Росію. Так, вони ненавидять Україну. Але зараз їх діяльність всередині Росії максимально допомагає Україні, в той час як російських лібералів – максимально заважає.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти