Їх можуть заспокоїти тільки санітари

22 листопада 2022, 19:20
Світогляд колективного Путіна ґрунтується на трьох базових параноїдальних ідеях.
Путина
Світогляд колективного Путіна ґрунтується на трьох базових параноїдальних ідеях / kremlin.ru

Три базові ідеї колективного Путіна.

Одні пишуть про вплив на світогляд путінської верхівки Івана Ільїна, інші - Льва Гумільова, треті, прости господи, - Дугіна або Проханова. А я думаю, що тут немає ніякого книжкового впливу. Це Ленін і Троцький в юності книжок перечитали. А ці "діалектику вчили не по Гегелю" і навіть, ще раз прошу вибачення за непристойне слово, не по Дугіну. Їхній світогляд склався в темних пітерських підворіттях, де можна було взяти на гоп-стоп лоха-ботаніка; на чекістських оперативних квартирах, де вони спочатку самі стукали, а потім вислуховували доноси інших;

у розбірках і гульні бандитського Петербурга: відкати, розпили, терки, кров, кокаїн, дівчатка.

відео дня

Їх уявлення про світ знаходяться на рівні племені канібалів, підліткової банди, гангстерського угруповання. Однак вони не просто дикуни - перманентне насильство, страх і безконтрольна влада зробили їх майже божевільними.

Світогляд колективного Путіна ґрунтується на трьох базових параноїдальних ідеях.

1. Готтентотська мораль

У світі панує закон джунглів, "слабких б'ють", а сильний завжди правий. Треба "бити першим", інакше "посадять на ланцюг і вирвуть кігті і зуби". Якщо ти їси ворога - це добре, якщо він їсть тебе - це погано. Іншої моралі немає і бути не може. Всі міркування про демократію, міжнародне право, права людини - блеф, необхідний тільки для того, щоб послабити і з'їсти противника.

2. Маячня переслідування

Головний одвічний ворог Росії - Захід, насамперед США. Вони хочуть позбавити нас влади, щоб самим правити нашим племенем і грабувати його замість нас. А ще вони хочуть зробити наших дітей гомосексуалістами, щоб мати плем'я вже не тільки морально, а й фізично.

Українці - частина нашого племені, яке перейшло на бік ворога і тепер загрожує нам.

3. Маячня величі

Захід розвалив СРСР, користуючись слабкістю радянських вождів. А ми сильні, ми відновимо велику державу, будемо панувати скрізь, де правили російські царі і генсеки. Це наші джунглі і тільки ми маємо право тут панувати.

Захід нам в цьому не зможе перешкодити. Там слабаки і збоченці. Він у занепаді і на заході сонця. Настав наш час. Ми будемо найкрутішими і найвпливовішими в світі.

Набір цих божевільних надцінних ідей становить світогляд колективного Путіна. Зрозуміло, що домовитись про щось з носіями такої "ідеології" неможливо. Тільки санітари їх можуть заспокоїти, причому озброєні не тільки шприцами і таблетками.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти