Імітація ядерного удару, позиційні бої і привид переговорів

29 жовтня 2022, 08:24
Може, кремлівських якась "брудна бомба" вже вразила? Або вони від роду такі брудні і збиткові?
кремль, вибух
У Кремлі вимагають "стояти на смерть і Херсон не здавати" / Reuters, УНІАН

Аналізувати марення хворих ра**истів-пропага**онів - справа небезпечна: можна ненароком заразитися яким-небудь мозковим СНІДом. А розповіді про підготовку української імітації атаки України тактичною ЯЗ за допомогою макета "Іскандера" і "брудної бомби" — це саме маячня дистильована.

По-перше, спектр радіоактивного випромінювання на місці зімітованого падіння нібито збитої нами ядерної ракети буде відрізнятися від реального, що відразу встановить МАГАТЕ. А ця комісія куди ближче до Росії, ніж до України, так як недоімперія для неї значиміше.

відео дня

По-друге, і це головне: для достовірності перед імітацією ядерні сили недоімперії повинні бути переведені в повну бойову готовність. Тобто, брати участь в українській імітації повинен особисто фюрерок Путін, оскільки саме він віддає такий наказ. А без наказу і зняття блокувань з ЯЗ нічого не вийде. Якщо б можна було без наказу, то будь-який росіянинський офіцер-ракетник, якому зрадила дружина, вже давно нажерся б горілки і в серцях пульнув ядерною боєголовкою куди попало.

В даному випадку нам простіше не морочитися з радіоактивними матеріалами і макетом "Іскандера", а випустити прес-релізик — мовляв, нас атакували ЯЗ, і хоча ми ракети збили, все одно вимагаємо від НАТО удару у відповідь... Достовірність і переконливість що імітації, що такого прес-релізу будуть однаково близькі до нуля.

А якщо про реальне, то на фронтах позиційні бої без істотного просування. І головну роль грає "генерал бездоріжжя".

Найбільш важка, але прозора ситуація на Донецькому напрямку. Там у вагнерівців-кримінальників вибору немає: йдеш вперед — можлива смерть, але може і поранення з дембелем, а якщо не йдеш — точно смерть, тому що за непокору розстріляють свої, як і обіцяв Пригожин. Тому вагнерівці приречено лізуть на наші позиції, серйозні втрати несуть обидві сторони, при цьому ту ж Авдіївку під Донецьком недоімперія не може взяти всі вісім місяців війни.

На Херсонській фронті незрозумілостей куди більше. Головна: ра**исти мають намір "влаштувати оборону Сталінграда" або ж готуються до "жесту доброї волі" у вигляді драпу на лівий берег Дніпра?

Ніби як "стояти на смерть і Херсон не здавати" вимагає особисто фюрерок, якому це потрібно з політичних причин. Перш за все, для заспокоєння населення недоімперії, яке хоч і зазомбовано наглухо, але у зв'язку з могилізацією починає про щось підозрювати.

У другу чергу, щоб ініціювати мирні переговори на своїх умовах, більш схожих на капітуляцію України. А коли Херсон буде звільнений, то посередником у таких нерівних переговорах не стануть навіть африканські вожді, яких нині використовує Кремль.

А ось генералітет недоімперії, розуміючи слабкість позиції свого Херсонського угруповання, схильний до відступу заради збереження живої сили. Реалії війни - вони, в даному випадку, за генералів, так що не завтра, але протягом місяця-двох Херсон знову стане українським.

Що стосується переговорів, то Кремлю вони життєво необхідні. Вимутивши будь-яким чином зимове припинення вогню, тамтешні стратеги сподіваються озброїти, обмундирувати і навчити півмільйона могилізованих, потім остаточно нагнути бульбодуче Лукашенка на повноцінну участь у війні, і по весні знову завести шарманку щодо "взяти Київ за три дні".

Може, кремлівських якась "брудна бомба" вже вразила? Або вони від роду такі брудні і збиткові?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти