Іран вже прямим текстом погрожує США

1 лютого 2024, 06:10
Республіканці вимагають завдати удару по самому Ірану.
Ізраїль, Іран
Іран / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Посол Ірану в ООН Амір Саїд Іравані попередив, що Тегеран негайно відповість на будь-який напад на територію Ірану або громадян за межами його кордонів. Глава КВІР Хоссейн Саламі: "Ми чуємо погрози, що виходять від американських офіційних осіб. Жодна загроза не залишиться без відповіді".

Іранці не дарма хвилюються. Після того, як від удару проіранського угруповання по американській базі в Йорданії загинули троє американських військовослужбовців, США зважують варіанти відповіді.

відео дня

Республіканці вимагають завдати удару по самому Ірану. Військові прораховують, які військові цілі КВІР у регіоні потрібно вразити, щоб утихомирити Тегеран. А тим часом, атаки підтримуваних Іраном хуситів на судна в Червоному морі тривають...

Що на все це є сказати президенту Джо Байдену? "Я не думаю, що нам потрібна більш масштабна війна на Близькому Сході".

Президент не розуміє (або прикидається, що не розуміє), що Іран і є корінь насильства на Близькому Сході. І поважає він тільки силу. Переговори, вмовляння, санкції - все спробували, нічого не спрацювало. Настав час визнати, що є тільки один спосіб впоратися з іранською загрозою. І США можуть це зробити. А Ізраїль допоможе.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти