Іранці, іноді дрони повертаються, а Путін завжди вас "кине"

29 січня 2023, 19:04
Тегеран, напевно, зажадає у Путіна який-небудь страшний "Сармат" або в крайньому випадку, радянське ТЯО.
Іран, Росія
Росія не стане допомагати Ірану / Колаж pixabay, УНІАН

Ізраїль успішно розбомбив завод з виробництва дронів в Ірані, якими агресивна путінська Росія цілий рік тероризувала міста України. Нашій країні було завдано страшної шкоди, а Іран весь час робив вигляд, що це його не стосується, що нічого страшного не відбувається - "це просто бізнес" з Кремлем.

Цієї ночі Іран зазнав несподіваної масованої і успішної атаки Ізраїльських безпілотників по ряду військових об'єктів країни, в тому числі і завод з виробництва дронів "Герань-2".

відео дня

Тепер жителі Ірану на собі відчули, що таке цинізм і жадібність своїх Мулл, які заробляють на крові українців, і що таке жах бомбардування. Може тепер вони передумають продавати смертельну зброю, якою вони так пишалися, свої дрони Кремлю. Може тепер ці "герані" їм будуть потрібні більше, ніж Путіну, або жадібність візьме вгору.

Скоро обурені іранці почнуть готувати страшну помсту Ізраїлю. Тегеран, напевно, зажадає від Путіна який-небудь страшний "Сармат" або в крайньому випадку, радянську ТЯЗ, здатну відразу стерти з лиця землі весь Ізраїль.

Але підлий і боягузливий Путін відмовить, спраглим страшної місця іранським аятоллам, бо він боїться Ізраїлю і Заходу більше, ніж Тегерану. Аятоли спочатку дорікатимуть Кремлю тим, що, коли Іран передав путінській Росії 8 тис. дронів, для вбивства тисяч українців і руйнування життєво важливої для України інфраструктури, то Путін клявся у вічній дружбі.

А тепер Москва не хоче передати Ірану смертельну зброю для знищення всього Ізраїлю. За цю підлість Кремля аятоли Ірану обзовуть Путіна зрадником, проклянуть і побіжать скаржитися Китаю, але буде пізно. Тим більше, що Пекін попереджав Тегеран, що Путін може "кинути".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти