Історія з "відставкою Залужного": чого чекати

1 лютого 2024, 08:10
Відставка Залужного - це лише питання часу і обставин.
Історія з 'відставкою Залужного': чого чекати
Валерій Залкжний / Фото: facebook.com/CinCAFU

Історія з "відставкою Залужного", яка не підтвердилася, дуже мені нагадала історію з відставкою Резнікова з посади міністра оброни.

Перший раз Рєзнікова відправляли у відставку приблизно рік тому. До речі, тоді його потенційним наступником називали Буданова (як і зараз у випадку із Залужним). Але тоді це не відбулося, як і зараз із Залужним.

Потім влітку минулого року почалася друга хвиля тієї епопеї. І тоді були чутки, що Резнікову пропонували посаду посла (як нібито і зараз Залужному). Врешті решт ця епопея завершилась відставкою Резнікова тоді, коли нарешті знайшли йому прийнятну заміну.

відео дня

Щось подібне може бути і з відставкою Залужного. Сьогодні, можливо, була невдала репетиція його відставки.

Як повідомляють деякі джерела, йому пропонували "щось інше", він відмовився. Але, з дуже високою вірогідністю, це не остання така спроба. Можливо, це відбудеться, коли знайдеться "наступник", який погодиться замінити Залужного на посаді Командувача ЗСУ.

Тобто, відставка Залужного - це лише питання часу і обставин. Щодо обставин, то це – ситуація на фронті, яка навряд буде поліпшуватись, активність Залужного в соцмережах, і, особливо, політична активність і "балакучість" його оточення.

Хто такий Володимир Фесенко

Фесенко Володимир (8 листопада 1958, Лозова, Харківська область) - український політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента". Лауреат премії "Celebrity Awards 2020" в номінації "Політолог року", пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти