Підсумки двох тижнів війни в Україні: чому у росіян скисають морди

9 березня 2022, 10:27оновлено 30 березня 2022, 16:43
Путінській армії непереливки, ворог зупинив просування.
Китай почав тиснути на Росію, аби вона закінчила війну
Російська економіка летить у прірву – це єдине, чого Путін добився війною в Україні / Фото Reuters

Минув ще один день тяжкої війни, у якій українська нація стала на крок ближчою до перемоги. Ворог не зміг досягнути цілей, українська армія стоїть та завдає тяжких втрат загарбникам.

Російська економіка при цьому летить у прірву. Серед головного – це нафтогазове ембарго на російські енергоносії зі сторони США та Британії. Крім того, США та західні країни хочуть заблокувати для Росії можливість використання її золотовалютних резервів.

Через закриття західного бізнесу близько 2 мільйонів росіян стануть безробітними у квітні. А поки що вихід лише мережі декількох фастфудів залишить без роботи сотні тисяч росіян. Сидіть голодними, босими та бідними.

відео дня

читайте також"Назад в СРСР" – не варіант для України: що чекає на українську економіку після війни

Китай вже заметушився і пропонує свої посередницькі функції у війні між Росією та Україною. Високі ціни на нафту руйнують економіку Китаю, і це вигідно США. Водночас компенсувати втрати на світовому ринку може Іран, Венесуела та саудити. І я думаю, що США домовляться з цими хлопцями. А Китай тисне на Росію, щоб Кремль закінчував війну і сідав за стіл переговорів.

Всі ці гади думали, що ми розвалимося за три-п’ять днів, а ми вже стоїмо два тижні і будемо воювати стільки, скільки треба.

НАТО нам допомагає, а також друзі із Східної Європи. Обсяги дуже великі, і війна показала, хто друг, а хто ні. Візьмемо до уваги на майбутнє. Тому не треба говорити, що нас всі кинули. Ні, не кинули. Просто влада не зобов'язана говорити правду про військову допомогу. Її багато, але завжди хочеться більше і потужніше.

читайте такожСамогубний похід Росії проти всього світу

Ворог не зміг досягти успіхів. У російських пропагандистів кислі і скучні морди. Вони вже втратили своє майно в Європі, а відпочивати в Магадані чи на Байкалі не хочеться. Ну, і операція провальна. Маріуполь, Ізюм, Харків, Миколаїв, Київ, Одеса – всі стоять і наносять ворогу втрати.

13-ий день війни показав, що ворог зупинив просування. Путінській армії бомжів та волоцюг непереливки. На сході України мороз і сніг, вороги замерзають від холоду та голоду.

Анатолій Октисюк, політичний експерт аналітичного центру Democracy House

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти