До 9 травня перемога у Путіна виявилася одна - притягнув до Москви ледь живого Лукашенка

10 травня 2023, 06:01
Для Путіна 9 травня – день зневіри. Не те, що Київ за три дні, а й Бахмут за десять місяців до заповітної дати – не взяли.
Олександр Лукашенко
До 9 травня перемога у Путіна виявилася одна - вдалося притягнути до Москви ледь живого Лукашенка, вважає Невзлін / скріншот

У росіян не склалося ні з війною, ні з парадами. До 9 травня перемога у Путіна виявилася одна – вдалося притягнути до Москви лідерів країн, що входять до ОДКБ, включаючи ледь живого Лукашенка, який виглядав так, ніби втік з лікарні.

Самотній танк-34, "Ярс" та "Іскандери", козаки, які маршують, і слухачі військових академій перед "щасливим дідусем", який тимчасово вибрався з бункера, - ось і вся міць російської держави. Повітряну частину - і ту скасували в страху перед безпілотниками.

Для Путіна 9 травня – день зневіри. Не те, що Київ за три дні, а й Бахмут за десять місяців до заповітної дати – не взяли.

відео дня

Замість переможних тостів - істерики Пригожина. Якщо вірити йому, то армія Шойгу — біжить і оголює фланги, газпромівські ПВК — взагалі не виходять на позиції, снарядів — не дають, зеки розпаковані по целофановим пакетам. Чистий провал і ганьба. Ще й Лукашенко передчасно покинув, не залишився навіть на урочистий обід, кажуть — за станом здоров'я.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один з колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну і виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Росіяни, розв'язавши війну і день за днем здійснюючи теракти щодо цивільного населення України, намагаються прикритися тією, великою перемогою, яку хочуть привласнити.

Але - нікого не обдурити вже, всім стало зрозуміло, що таке рашизм і що саме він головна загроза миру в наші дні. Разом, допомагаючи Україні - ми впораємося і з цією бідою. Попереду - наш, спільний день перемоги України і всіх нормальних людей над рашизмом, а потім — новий Нюрнберг, трибунал над військовими злочинцями.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти