До Умерова є питання по суті

27 вересня 2023, 20:55
Міністр Умеров говорить правильні речі. Він відомий стратег і топ-менеджер. Також переговорник.
До Умерова є питання по суті
Чи може міністр Умеров надолужити втрачений час? / Коллаж: Главред, Фото: Минобороны, Скриншот

Міністр оборони Рустем Умеров в інтерв’ю сказав: "Ворог проводить весь час розвідку наших об’єктів енергетичної інфраструктури. В наступний осіннє-зимовий період ворог теж буде намагатися знищувати нашу енергетику. В минулому році енергетична інфраструктура Києва була знищена на 63%.

Але ми у відповідь теж будемо знищувати інфраструктуру ворога. Нам для цього потрібно дуже багато зброї (мається на уваззі, перш за все, дрони і винищувачі F16)".

Тобто українські державники нарешті прийшли до висновку запустити серійне виробництво по держзамовленню великих партій дронів. Тоді дійсно над ворогом будуть цілодобово кружляти рясні стаї дронів і завдавати великої шкоди інфраструктурі. Стаї чорних лебедів!

відео дня

Бункерна істота заховається в бункері, а сирливі мацквічі і пітерці вчинять бунт. Вже не лякаючись репресивного апарату.

Українські дрони для них будуть страшніші за городових. Інфраструктура рабсіянських міст розтаїть, як сніг на сонці.

Міністр Умеров говорить правильні речі. Він віддомий стратег і топ-менеджер. Також переговорник.

До Умерова є питання по суті: що вже зробив міністр для того, щоб випускати по 700-1000 дронів на добу, за рахунок держзамовлення на концерні "Антонов"?! Там є відповідний потужний інтелектуальний потенціал КБ і виробнича база. Така що навіть не наснилась турецькому Байрактару. Підприємство здатне виробляти, як легкі ДПЛА… Так і важкі потужні апарати, які здатні переміщатися на великі відстані і доставляти великі боєголовки. Доречі, зараз уряд, ВПК України - розпочали корпоративну роботу з ВПК США. В них є технології виробництва важких дронів. Таку співпрацю з американцями в Україні здатен подужати лише концерн "Антонов".

Президент Зеленський погодив з президентом Байденом співвиробництво ракет ППО та інших ракет. Звісно тут доцільно скористатися досвідом славетного КБ "Південне", а також виробничими потужностями "Південмаш". Там ще залишились люди, які вміють працювати. Не бачу ніяких перешкод, щоб на Південмаші за американськими технологіями виробляли славетні ракети Tomahawk. Дальнобійність різноманітна і залежить від модіфікації. Від 2400км до 5500 км. і далі. Тобто такими ракетами власного виробництва Україна достане рашку навіть далеко за Уралом, у Сибіру. про мацкву і пітер навіть мови нема.

Хоч від міністра Умерова Україна може чекати якогось державницького розуму в підходах до своєї, зараз дуже відповідальної, посади і служби?!

Головне міністру не гаїти час!.. Якого не було у вітчизняного ВПК ще задовго до 24 лютого 2024 року!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти