Кадиров захворів і може піти

20 березня 2023, 06:22
Сталося багато подій, які побічно підтверджували, що Кадиров не здоровий і може піти найближчим часом зі свого поста.
Рамзан Кадиров, Володимир Путін
Рамзан Кадирівна преме у Володимира Путіна / скріншот

Всім стало зрозуміло, що Кадиров дійсно не здоровий. Він опух, останні свої відео записував лежачи, ледве відкриваючи очі. Тобто ці чутки ходили давно.

По-друге, чеченський опозиціонер опублікував інформацію про те, що Кадиров нібито виписав собі з ОАЕ лікаря-нефролога і у нього проблеми з нирками. Власне, він таким чином лікується і не довіряє своєму найближчому оточенню і лікарям, які знаходяться поруч з ним.

відео дня

Ще один момент - дивне фото 17-річного сина Кадирова з Путіним. Усі одразу почали обговорювати, в тому числі і в Росії, чи не є це поданням наступника. І фотографія з Путіним - це нібито схвалення "царя". Тобто відбулося багато подій, які побічно підтверджували, що Кадиров не здоровий і може піти найближчим часом зі свого поста.

Нагадаю, що і раніше він говорив про таку можливість (пам'ятаєте цю дивну заяву восени або влітку минулого року про те, що, можливо, він піде?). Був і ще один момент, коли Кадиров просив для себе систему ППО, і тоді російські експерти задавалися питанням - кого боїться Кадиров? Явно до нього туди нічого з України не долітає, невідомі безпілотники теж не помічені - так від кого тоді оборонятися?! Природно, напрошується висновок про російські спецслужби, які задумали від нього позбутися, тому що він їм вже давно, як кістка в горлі. Напевно багато хто пам'ятає випадок, коли ФСБшники приїхали до Чечні брати злочинця, по них там відкрили стрілянину, а після Кадиров заявив, що тут, у Чечні, він "цар" і все буде тільки за його погодженням. Тобто Кадиров дістав спецслужбістів уже давно. Крім того, викликає занепокоєння і приватна армія Кадирова, яку він сколотив на гроші російських платників податків.

Увесь цей ланцюжок подій, які почалися не вчора і навіть не позавчора, дають привід міркувати про те, що Кадиров, можливо, найближчим часом або за станом здоров'я, або з інших причин може залишити свій пост.

Борис Тізенгаузен, політтехнолог, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти