Як фракція Путіна опинилась у Конгресі

17 лютого 2024, 06:10
Поразкою і ганьбою може закінчити президент Байден свій єдиний термін.
Байден, Украина
Байден / Коллаж: Главред, фото: Белый дом, УНИАН

Коли демократія та авторитаризм разом. Фракція Путіна в Конгресі.

На засіданні РадБезу ООН Китай виступив з вимогою "припинити постачання зброї Україні". Ще одна ку**а трамп симетрично вимагає того самого. Ба більше…

У Палаті представників Республіканська партія розколена і в ній створена фракція путіна. Коли тирани і демократи захищають разом фашизм і його завоювання… Чи має шанси вижити демократія, коли прихильники деспотії і фашизму навіть в американському Конгресі?!

відео дня

Ось чим насправді завершується похід Демократії під керівництвом Байдена на Авторитаризм!.. Ось що відбувається коли президент наймогутнішої країни і світового лідера виявляється Нерішучим і Непослідовним. Поразкою і ганьбою може закінчити президент Байден свій єдиний термін!.

Хай подякує за це своїм найближчим радникам - саллівнам і бьорнсам. Поразкою може закінчити людство, цивілізація Заходу, завдячуючи нерішучості і непередбачуваності-близькорукосиі Байдена. Демократи виявляються могильниками демократії.

Але перш за все, винен краснобай-соловейко Байден. Якого турбували тільки його історичні промови на увесь світ і яке враження він справляє на людство, коли досягає етеру.

Це не мішки тягати, пан Байден!

Кто такой Юрий Радухин

Юрий Радухин - публицист, политический эксперт, эксперт-аналитик Института Национальных Интересов.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти