Як Держдума навчить весь світ співати "Путін х***о"

20 червня 2021, 06:30оновлено 27 грудня 2021, 18:47
Спочатку депутатів Державної Думи не задовольнила форма української збірної. Тепер їм не подобаються пісні українських уболівальників.
Як Держдума навчить весь світ співати
Вболівальники під час матчу з Північною Македонією співали знамениту пісню про Путіна / УЕФА

Українська футбольна збірна отримала найбільш відданих шанувальників за всю свою історію. І це навіть не українські футбольні фанати. Це депутати Державної Думи Російської Федерації. Вони уважно стежать за тим, у що одягнуті українські футболісти. Вони уважно стежать не тільки за тим, що відбувається на футбольному полі, але й що відбувається на трибунах під час матчу.

читайте такожЗбірна України красиво обіграла Північну Македонію на Євро-2020Спочатку депутатів Державної Думи не задовольнила форма української збірної тому, що там була справжня політична карта України - тобто із окупованим Кримом. І, здавалося б, що тут такого - саме такі карти зараз можна побачити в кожному шкільному підручнику в будь-якій країні світу - окрім Російської Федерації.

Потім виявилося, що не тільки в карті справа. А не можна казати "Слава Україні" - "Героям слава". Але коли виявилося, що скарги на написи на українській футбольній формі теж даремні, то Держдума разом із Російським футбольним союзом пошилися в дурні - а як ще мало б бути - з'явилася нова тема. Виявляється, що українські футбольні вболівальники не поважають президента Російської Федерації Володимира Путіна - не так відгукуються про нього під час футбольних матчів. Скандують якісь слова, які жоден депутат Держдуми та й інший придворний блазень ніколи не посміє навіть подумати - не те що вимовити вголос.

Хоча, очевидно, багатьом хочеться це сказати, враховуючи, як насправді ставиться російська політична еліта до людини, яка спричинила санкції, і відтепер ці люди не можуть їздити на Захід, заморожені їхні активи. Звичайно, більшість з них, якби мали можливість, використали б на адресу Володимира Путіна набагато більш міцні слова, ніж ті, які використовують українські футбольні вболівальники. Він вже їм остогидив з його імперською дурістю. Але їм доводиться прислуговувати, бо така натура, і хочеться заробити якісь гроші ще в самій РФ. Якщо не вдається заробляти на Заході, то треба грабувати росіян. А що для цього треба робити?

І тепер вони вже починають казати, що треба покарати українських футбольних уболівальників за те, що вони не так говорять про Путіна під час футбольного матчу. Звичайно, це може призвести до скарг Російського футбольного союзу, адже ми бачили, що цей союз слухняно виконує всі директиви російської влади. Але що з цього?

читайте такожВ УЄФА схвалили форму збірної України з картою Криму для виступу на чемпіонаті Європи з футболуКоли була історія про футбольну форму, всьому світу ще раз нагадали, як виглядає справжня карта України. І ще раз нагадали, як виглядає несправжня карта російської Федерації. Можна сказати, що окупант працює на Україну, коли кожного разу, коли актуалізує інформацію про окупацію Криму. Тому що світ починає про це забувати, тим більше коли йдеться про футбольні матчі, які часто дивляться люди, які не дуже цікавляться політикою.

А тепер вони привертають увагу до того, що кричать українські футбольні фанати на стадіонах. І для людей з інших країн світу та і тих, хто не дуже розбирається в російській чи українській мові взагалі не зрозуміло, що вони там кричать, яку характеристику вони дають Володимиру Путіну і яку б характеристику йому хотіли б дати всі його слуги, якби вони не боялися, що їм не дадуть надалі красти і їх не позбавлять депутатських мандатів чи відправлять до в'язниці за корупцію. Так буває з усіма, хто критикує Путіна.

І тепер, якщо вони будуть скаржитися, доведеться всі ці слова перекладати англійською чи французькою мовою і пояснювати, що саме мали на увазі українські футбольні вболівальники, коли щось там кричали на трибунах під час матчу української збірної зі збірною Північної Македонії.

І прекрасно - хай футбольні функціонери знають, як це буде англійською. Хай футбольні функціонери знають, як це буде німецькою. Хай футбольні функціонери знають, як це буде французькою та іншими мовами - щоб всі ознайомилися. Росіяни мають перекласти скаргу на якомога більше мов, довести її до кожного уболівальника.

Окупант робить всю нашу роботу за нас. Хай старається.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти