Як Лукашенко посів останнє місце на конкурсі невдах

26 травня 2021, 18:15оновлено 27 грудня 2021, 19:08
Лукашенко тільки-тільки став терористом, а його вважають негідним навіть самі терористи.
Лукашенко
Олександр Лукашенко / фото Reuters

Хамас заявив, що Лукашенко не розуміє, в який час він живе. Після того, як він спробував приплести їх до свого повітряного піратства.

Навіть для бородатих мужиків з бомбами, які ведуть релігійні війни, білоруський диктатор здається якимось історичним пережитком.

Що таке невдаха? Це коли ти на конкурсі невдах займаєш останнє місце.

відео дня

Лукашенко тільки-тільки став терористом, а його вважають негідним навіть самі терористи. Кажуть, що він не гідний сидіти з ними на одному квадратному кілометрі. І його місце біля... Путіна.

читайте такожМати дівчини Протасевича б'є на сполох через "зізнання" донькиТерористичний булінг. Прикро, напевно.

А 30% українців вважають, що Лукашенко найкращий з усіх президентів. Терорист-невдаха, узурпатор і навіжений диктатор вважається ідеальним правителем для величезного числа наших громадян і деяких депутатів. Ці люди, що кажуть про братні народи, підтримують не народ, а узурпатора, який взяв цей народ в заручники.

І ці люди теж застрягли в іншій історичній епосі. У Радянському Союзі. Біда в тому, що вони голосують і тягнуть нас усіх туди.

Добре, що їх всього 30% і вони ніколи не будуть в більшості.

читайте такожЄвросоюз вдарив черговими санкціями по БілорусіХоча у нас своїх терористів вистачає. Терористів-популістів, які тримають в заручниках країну роками. І не важливо, мами вони чи бабусі, дядьки або тітки. Заради своєї влади вони готові залишати країну в бідності. Заради своєї корупційної ренти вони роками стримують розвиток країни. І тут вони дуже часто об'єднувалися з Лукашенко-фанатами і виявлялися в більшості. Дуже часто. Саме завдяки їм розрив між Україною та Польщею зараз такий великий. Не такий, звичайно, як між Лукашенком і білоруськими айтішниками, але занадто великий.

Добре, що ми навчилися відкидати російський світ. Погано, що ми ще не навчилися боротися з нашими рідними терористами-популістами, і країна залишається у них в заручниках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти