Як Порошенко шукав проблеми

17 січня 2022, 19:25
Остаточно вималювалася інформаційна стратегія Порошенка та його команди: справа без самої справи.
Як Порошенко шукав проблеми
Як Порошенко шукав проблеми / УНИАН

Повернення, загалом, пройшло набагато спокійніше, ніж пророкували прихильники Петра Олексійовича. Ні "замінувань", ні посадок в інших аеропортах, ні одягання наручників на виході з літака.

Оскільки все було занадто спокійно, довелося знаходити проблеми самостійно. Наприклад, у затримці паспортного контролю на 15 хвилин побачили небажання пускати Порошенка в Україну. Думаю, якщо про такий недопуск прочитає Саакашвілі, він довго сміятиметься.

Звісно, прихильники Порошенка скажуть, що влада готувала якісь підступи, але потім злякалася народу, ну але це вже на розсуд кожного.

відео дня

Важливим є те, що, схоже, остаточно вималювалася інформаційна стратегія Порошенка та його команди: справа без самої справи.

Зрозуміло, що політична мета цієї справи - прив‘язка Порошенка до Медведчука, який у цій ситуації є настільки токсичною фігурою, що будь-які ядерні відходи з ним не порівняються.

Відповідно, навіть заперечуючи всі обвинувачення, ти втягуєшся у процес, у якому постійно згадують Медведчука, торгівлю з "республіками на 3 букви" і т.д.

читайте такожХід ПетромВідповідно, треба домагатися, щоб процес обговорювали, не обговорюючи процес. От просто є якась справа. І все.

Тому треба постійно генерувати приводи про "недопуск", "арешт", "загрози" і т.д.

Загалом, цілком розумний підхід. Одна проблема - не ясно, як це працюватиме на довгій дистанції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти