Як постраждає Кремль після відмови Надєждіну в реєстрації

8 лютого 2024, 19:10
Проблема ж обману інших, хто розповідав, що нічого не вирішено, а у Кремля складна дилема, не в самому по собі обмані.
Наджедін
Надєждін / Telegram

Раз тепер офіційно, продублюю те, що говорив днями. Мені здається досить неефективним спекулювати на уявній невизначеності. Їжаку було зрозуміло, що Надєждіна не зареєструють. Я кажу це не заднім числом, а повторював неодноразово. Єдиний, кому можна було пробачити зворотні твердження - власне, сам Надєждін. Він як кандидат зобов'язаний говорити, що шанс є.

Проблема ж обману інших, хто розповідав, що нічого не вирішено, а в Кремля складна дилема, не в самому по собі обмані (хоча для мене брехати навіть для нібито благої справи - неприпустимо), - а в можливостях.

відео дня

Кампанія Надєждіна була чудовою і несподіваною для Кремля (до самого кандидата вона мала мінімальний стосунок, що і забезпечило її фурор). Але успіх можна розвинути.

І саме цим і мали займатися аутсорс медійні технологи Бориса Борисовича - готувати людей до подальших дій, опрацьовувати плани, як завдати Кремлю максимальної шкоди після відмови Надєждіну в реєстрації. І готувати публіку до того, що рішення ЦВК не кінець.

Замість цього людям розповідали, що ось-ось уже Кремль вирішить додати його до бюлетеня, спрямовуючи очікування аудиторії в хибне річище, і як наслідок, можливо, втративши її для подальших дій.

Я дуже сподіваюся, що сам Надєждін, і публічні люди, з якими він комунікував, все-таки мають подальший план, а не заколисували себе солодким і маячним копіумом. Бо можливості ще є.

Хто такий Майкл Накі

Майкл Сідней Накі - російський блогер, стример і журналіст. Автор однойменного YouTube-каналу.

Народився 25 грудня 1993 року в Москві. Батько - Чарльз Накі, громадянин США. Мати - росіянка, передає Вікіпедія.

Влітку 2015 року проходив двомісячне стажування на радіостанції "Ехо Москви". З 2015 року по червень 2020 року працював на радіостанції, вів політичні дебати, а також програми "Блог-аут", "Статус", "Один", "Ну і день", "Особлива думка", "Розворот".

З 2019 року веде суспільно-політичний відеоблог на YouTube.

12 червня 2021 року стало відомо про те, що Накі залишив Росію та переїхав до Грузії. З серпня по грудень 2021 року разом з Сергієм Гурієвим був співведучим програми "Що (ж) робити?" на телеканалі "Дощ".

У березні 2022 року переїхав до Вільнюса, Литва.

16 березня 2022 року МВС РФ порушило проти Накі кримінальну справу за статтею про дискредитацію армії Росії та оголосило його в розшук. Накі проходить обвинуваченим в одній кримінальній справі із засновником Conflict Intelligence Team Русланом Левієвим, з яким він випускає практично щоденні зведення про хід вторгнення Росії в Україну. 24 травня Басманний суд Москви заочно заарештував Майкла Накі.

9 вересня 2022 року Мін'юст Росії вніс Накі до списку фізичних осіб-"іноземних агентів".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти