Як пропагандиста Красовського вигнали з Гестапо за жорстокість

25 жовтня 2022, 08:56
Красовський вже відкривав шампанське, досить потираючи руки. Але тут сталося непередбачене.
Антон Красовський
Антон Красовський / скріншот

Неймовірна історія сталася з російським пропагандистом Антоном Красовським.

Намагаючись вислужитися перед начальством і перевершити колег по кровожерливості, він в кожному новому ефірі видавав все більш людожерські заяви. Закликав знищувати українців, бомбити українські міста, влаштувати в Україні гуманітарну катастрофу. Але подібні заклики тепер звучать в Росії з кожного праски, і тому крики Красовського губилися в цьому загальному тлі припадочного божевілля.

"Ну стривайте! Я доведу вам, що рівних на російському ТБ мені немає! Я покажу вам таке, від чого здригнеться сам Люцифер!" - подумав Красовський і на черговому ефірі запропонував топити і спалювати українських дітей.

відео дня

Заява набула світової популярності. Про заклики до геноциду написали світові ЗМІ. Красовський вже відкривав шампанське, досить потираючи руки. Але тут сталося непередбачене. Кремль вирішив, що це якось занадто навіть для російського ТБ, і Красовського не довго думаючи оголосили українським агентом і провокатором.

Симоньян звільнила його з каналу RT. Депутат Держдуми від Єдиної Росії назвав Красовського зрадником і зажадав його заарештувати. Заворушився Слідчий комітет.

Люди, які щодня фізично вбивають українських дітей, почали дружно жерти свого колегу, який закликав в ефірі до того, що вони і так роблять.

Уявляю в якому сум'ятті зараз Красовський голосить в трубку: "я ж свій! Я все робив, як ви говорили! Чому? За що?!!"

У прямому сенсі вигнали з Гестапо за жорстокість.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти