Як Путін прирік Росію на довічну ізоляцію

18 травня 2022, 15:27
Слово "війна" так полюбилося пацанчикам, що загралися в геополітику, що вони його підсовують всюди, як тільки вичерпуються дипломатичні аргументи.
Росія санкції війська
Російські політики готують росіян до нової версії "залізної завіси" / Колаж Reuters

На пропагандистському марафоні товариства "Знання" над трибуною встопорщилися вуса, і голосом Пєскова повідомили: "Фактически, мы с вами сейчас живем в условиях идеального шторма и момента истины, того самого шторма и того самого момента, которые должны обеспечить и защитить наши интересы, сделать так, чтобы вам жилось лучше, комфортнее, стабильнее и защищеннее".

Дійсно, немає для ра**иста більш захищеного місця, ніж цинковий ящик, в який найпростіше потрапити в Україні. А США стали ворожою країною. А ще - НАТО підло розширюється. Тобто, це не Росія нападає на своїх сусідів, чим викликає інстинктивне бажання вступити до оборонного альянсу, а вороги стискають кільце навколо печери, що миролюбно ричить.

Але нічого: "Россия "сдюжит" противостояние с Западом, у нее все для этого есть", а главное – у нее есть Путин, который знает куда ведет страну, а его поддерживает вся Россия". Ось такий нехитрий набір відмичок від сердець лаптеногих глибинаріїв, які слухали цю нісенітницю, розкривши великодержавні рукавиці. Але найголовніше - те, що "любая война заканчивается миром, и этот мир будет таким, где голос России будут слышать". Ось, виявляється, фінальна точка, до якої веде свою братву пахан, що розвоювався.

відео дня

А ще раніше Шойга шуміла про те, що "в ядерній війні ми не програємо". І що ж це за світ такий, в якому домінантою звучить виття здичавілого совкопитека? Схоже на остиглу поверхню з розплавленого скла і бетону після досягнення ядерного оргазму. Слово "війна" так полюбилося пацанчикам, що загралися в геополітику, що вони його підсовують всюди, як тільки вичерпуються дипломатичні аргументи.

Лавров вже прийняв виклик від НАТО, тепер ось Пєсков віщає з трибуни: "недружні Росії країни можна назвати "ворожими", а їх дії - війною. Ці країни "поцупили" російські гроші, а також ведуть дипломатичну, політичну та економічну війни щодо Росії."Захід краде російські гроші! Зашити кишені і наїжачитися!

Тим часом, Московський комбінат "Очаково" почав випуск скріпних аналогів сильногазованих напоїв Coca-Cola, Fanta і Sprite під назвою CoolCola, Fancy і Street. У скріпних Мухосранськах народ невибагливий: вижре все – від газованої сечі до засобу від мозолів. Не дуже-то і хотілося сьорбати вашу заморську хімозу. А ще скорботні волохатики попрощалися з ворожим бургером. Навіщо вам цей продукт ворожого фаст-фуду, якщо його не зап'єш Кока-Колою?

читайте такожЧому Путіна скоро знесутьАле ось цифри, які не приведе продавець вантажу-200 Пєсков: з відходом Макдональдса закрито понад 65 000 робочих місць в ресторанах і більше 100 000 робочих місць на підприємствах-постачальниках, оскільки всі інгредієнти Біг-Маку вироблялися в Росії. А ще схлопнулися мільйони рублів на благодійну допомогу, яку за час роботи цієї мережі отримали тисячі сімей. Місцеві бюджети більше не отримають мільйонів рублів податків.

Адже Макдоналдс в Росії був найбільшим платником податків в індустрії громадського харчування, на його частку припадало приблизно чверть всіх податків, виплачених підприємствами галузі - понад 167 млрд рублів. А ще пішов концерн Renault. Його частка в російському бізнесі становила 100%, але була повністю передана собянінській пацанві, яка на радощах негайно заявила, що буде випускати легендарний "Москвич".

А щоб волосатики відчули всю серйозність намірів-Уряд РФ спростив сертифікацію і дозволив випуск автомобілів без подушок безпеки і преднатяжителей салонних ременів. Приємною катастрофи на роздовбаних дорогах! Путін знає, куди веде тебе, вовняного: на місцеве кладовище через найближчий морг!

Готельєри Криму зажурили, почитуючи новини. Мало того, що "Уральські авіалінії" скасували всі рейси на чорноморське узбережжя Росії до 30 червня, а S7 – аж до 30 жовтня. Настрій у окупантів, що понаїхали і накупили собі кримської нерухомості, прокисає з кожним днем все більше. Немає впевненості в завтрашньому дні. Точніше, вона є: дно наближається, і відчуття неминучої зустрічі з ВСУ затьмарює життя на узбережжі. Травневае туристичне завантаження готелів склало всього 10-15%. На літо очікується завантаження в 30-40%, але ж колись хорошим показником для Криму вважалися 70-80%. Але продажі літніх турів до Криму в реальності впали на 85% в порівнянні з минулим роком.

А що буде, коли українці підірвуть горезвісний Керченський міст? Але ж вони одного разу це зроблять! Загалом, настрій - поганий: начебто, і півострів віджали класично, а щастя немає. І колишнє злодійське задоволення поступилося місцем тривозі. Прямо як у вождя. Начебто, послання Федеральним Зборам має відбутися, але точної дати поки немає. Звичайно, Путін скористається запрошенням відвідати Туреччину, але на найближчий час таких планів немає.

Тому що сцикотно куди-небудь їхати: раптом літак потрапить в ідеальний шторм і зникне з радарів назавжди? Прем'єр-міністр Естонії закликає світових лідерів відмовитися від дзвінків Путіну, пояснивши це тим, що безглуздо розмовляти з військовим злочинцем. Ідея помістити ідеального штормовика в непроникну капсулу ігнора-мабуть, найвірніша.

читайте такожПутінський режим вже здох, або Навіщо в Кремлі заговорили про капітуляціюБунтівний карлик повинен розуміти, що ця ізоляція – довічна, і жоден поважаючий себе політик не ризикне перекинутися з ним парою слів. Тільки Лукашенки, Пашиняни та інші Рахмони. І взагалі: таліби - твій рівень. І нема чого макронити Чикатилу, нехай біситься на самоті. Повинно ж до нього дійти, що ідеальний капеz Гааги краще бункерної бомби, від якої не захистить улюблене бронепальто.

Глибинарії переміщаються із зони відчуження - в зону тотального страху. В дорозі від них відвалюються ворожі компанії і полохливі рекламодавці, мислячі зрадники і креативні негідники. А з червня навіть паперову версію "Форбса" в дорозі не почитати. Добре, є ще що пожерти, хоча Росриболовство заявляє про брак жерсті для виробництва консервних банок, через що тара зростає в ціні на 60-80%, а середня вартість самих консервів - на третину. Але вовняноїди йдуть гуськом за путінською сопілкою війни, що насвистує мелодію фашистського тріумфу. Тягнуться, гризучи консерви і запиваючи "глодом". Від ідеального шторму - до сакрального місця, де їх накриє ідеальний капеzь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти