Як Путін сам зізнався у скоєнні воєнного злочину

1 березня 2024, 19:10
Застосуванням цієї ракети по житлових будинках кремлівські пропагандисти лякали ще в березні 2022 року.
Путін, ракета
Путін заявив про роботу ракети Циркон / Колаж Главред, фото УНІАН та "Вікіпедія"

Володимир Путін зізнався у скоєнні чергового військового злочину. "У бою вже застосовувався ударний ракетний гіперзвуковий комплекс морського базування "Циркон", про який у посланні 2018 року навіть не йшлося. Але і цей комплекс уже в строю", - сказав він у посланні Федеральним зборам РФ.

Ще 7 лютого, після чергового масованого ракетного удару по Києву, фахівці виявили уламки російської ракети, маркування яких дозволяло припустити, що путінські війська вдарили по величезному місту саме "Цирконом". Ба більше, ця ракета летіла за нетиповою траєкторією для ударів балістикою - у напрямку з Криму на Київ.

Застосуванням цієї ракети по житлових будинках кремлівські пропагандисти лякали ще в березні 2022 року. "Стоїть п'ятиповерховий будинок, ось ми прицілилися в під'їзд, якщо не в цей, то в сусідній точно прилітає", - розповідав про цю зброю капітан фрегата "Адмірал Горшков" в ефірі відомчого телеканала Міноборони РФ.

відео дня

Для продовження ракетного терору проти мирних жителів України Путін і його солдати не шкодують своїх нібито найсучасніших розробок. По українських містах і об'єктах цивільної інфраструктури летить увесь арсенал російської армії, до наповнення якого долучилися Іран і КНДР.

Виступ Путіна показує - своїх воєнних злочинів ця банда не тільки не соромиться, а насолоджується ними. Будучи повністю впевненими у своїй безкарності та безпорадності міжнародних правових інститутів. Що, на жаль, поки що залишається чистою правдою.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти