Як російські РЕБ виявилися небезпечнішими для самих росіян

11 вересня 2024, 06:10
579
Або російська ракета прилетить у російську квартиру, не потрапивши в дрон, або дрон, пригнічений російською РЕБ. Вибір невеликий, хоча.
Москва
Дрони атакували РФ / Колаж: Главред, Фото: Скріншот

Український дрон-камікадзе, який собі спокійно летів, щоб атакувати військовий об'єкт РОВ, але російська РЕБ його придушила, і він звалився на дерево... За 50 метрів від приватного будинку!

А якби на будинок? Розповідали б як укрофермахт атакує бомжацьку халупу, з метою терору глибинного народу!

При цьому російські пропагандисти самі підтверджують, що дрон був подавлений засобами РЕБ і впав на дерево. Точно так само, як кілька українських дронів були подавлені над Москвою і врізалися в житлові будинки.

відео дня

Тоді як російські ЗРК мають низьку ефективність, їх підсилюють РЕБ, але російський РЕБ не забирає контроль на себе або відводить ціль убік, він тупо пригнічує, позбавляє контролю оператора.

Саме тому російські РЕБ небезпечніші для самих росіян, ніж для українських дронів.

Загалом, або російська ракета прилетить у російську квартиру, не влучивши в дрон, або дрон, пригнічений російською РЕБ. Вибір невеликий, хоча...

Хоча, насправді, все просто - просто не намагайтеся збивати українські дрони, що летять у своїх справах, набагато важливіших, ніж роздовбати черговий клоповник.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти