Як Sukhoi Superjet 100 вбиває своїх пасажирів

13 липня 2024, 19:21
427
На сьогодні частина літаків Sukhoi Superjet-100 не літають, оскільки потребують ремонту, який провести неможливо.
літак, Sukhoi Superjet
Літак Sukhoi Superjet / aviationnews.ru

Тим часом, черговий російський Sukhoi Superjet-100 здійснив аварійну посадку. Цього разу вдало приземлився в Мінеральних водах через відмову генератора.

Нагадаю, що напередодні Sukhoi Superjet-100 авіакомпанії "Газпром-Авіа" зазнав аварії під Коломною через відмову двигуна.

Після введення санкцій 2022 року проти Росії за вторгнення в Україну виробництво літаків Sukhoi Superjet-100 через припинення поставок деталей не тільки стало неможливим (адже літак більш ніж на 50% складається із західних деталей), а й навіть обслуговування зайшло в глухий кут.

відео дня

На сьогодні частина літаків Sukhoi Superjet-100 не літають, оскільки потребують ремонту, який провести неможливо. Частину літаків розібрано у форматі "канібалізму" на запчастини для обслуговування інших бортів. Але, з урахуванням низької надійності літака загалом, він постійно потребує ремонту і запчастин.

Був час, коли російська пропаганда називала Sukhoi Superjet 100 вбивцею Airbus і Boeing... Поки що Sukhoi Superjet 100 вбиває тільки своїх пасажирів.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний та економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти