Щойно Путін помре або втратить владу, путінізм випустить дух разом з ним

26 серпня 2022, 10:48
Якщо про нього коли-небудь і будуть згадувати, то тільки як про людину, яка занурила Росію в криваве лайно війни з Україною.
Володимир Путін
Володимир Путін / скріншот

Путін не може запропонувати Росії і світу нічого, крім повернення в минуле. Вся ця маячня про Радянський Союз, всі ці розмови про "традиційні цінності", "нашу мораль і їх аморальність", вся ця боротьба з сьогоденням і майбутнім - точне свідчення політичного та інтелектуального безсилля. Так, звичайно, можна замінити аргументи ракетами і вбивствами. Але вбивство імпотентом партнера, якого він не здатний задовольнити, - це все ж вбивство, а не статевий акт. І навіть якщо вбивця буде бігати навколо тіла з хрестом і волати про "традиційні цінності", він все одно нікого не задовольнить і не запліднить. Це крики відчаю.

Саме тому вся політика, все життя Путіна - це крики відчаю. Цей випадковий і безглуздий чоловік в Кремлі не здатний нічого побудувати, нічого придумати, крім як дріботіти в минуле з упертістю старіючого віслюка. Всі ці "діди воювали", "можемо повторити", всі ці сакральності та інші безумства - звідти ж. І зрозуміло, що поки він живий і при владі - всі його бояться і погоджуються, що так, в минулому дуже добре, в сьогоденні погано, а майбутньому не бувати, заспокойся, дідусь: один президент, одна країна, одна Дугіна.

відео дня

Але як тільки він помре або втратить владу, путінізм випустить дух разом з ним - тому що минуле ніколи, ну ніколи не перемагає майбутнє, навіть якщо стріляє в майбутнє з "калібрів". І якщо про нього коли-небудь і будуть згадувати, то тільки як про людину, яка занурила Росію в криваве лайно війни з Україною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти