Як трагедія з другом Залужного стала родючим полем для росіян

7 листопада 2023, 19:10
508
Трагедія в родині Геннадія Частякова стала родючим полем для росіян, з розвитку ними абсолютно безрозсудного ІПСО.
Валерій Залужний, Геннадій Частяков
Валерій Залужний і Геннадій Частяков / Колаж Главред, фото офісі президента, РБК-Україна

Не маючи якихось істотних перемог на полі бою і, лише відчуваючи раз по раз приниження і поразки, без можливості досягти, не те, щоб стратегічних, але і навіть тактичних цілей, Росія використовує будь-яку можливість, щоб завдати удару по Україні зсередини, викривити і спотворити події, для дестабілізації і дезорганізації всієї нації.

На жаль, але для цього наш бездушний і аморальний ворог використовує трагедії, перекручуючи суть того, що відбувається і намагаючись хоч якусь частину громадян країни, через підконтрольні інформаційні майданчики, інтегровані в наш медіа-простір, змусити думати саме в тому руслі, в якому вигідно саме їм.

Трагедія в родині Геннадія Частякова стала родючим полем для росіян, з розвитку ними абсолютно безрозсудного ІПСО, але працює за принципом "Чим жахливіше брешеш, тим швидше тобі повірять", як і заповідав Адольф Гітлер і як, кілька років по тому, переінакшив Йозеф Геббельс, а десятиліття потому повторив у своїй інтерпретації, військовий злочинець, розшукуваний МКС, Володимир Путін.

відео дня

З абсолютно визначеного, згідно з первинним розслідуванням, трагічного нещасного випадку будують конспірологічну теорію, яку повірте, для споживачів такого фаст-фуду будуть крутити ще довго. Російські пропагандисти відчули смак крові, і вона не упустить цю тему. На жаль, її споживачі це не тільки внутрішня аудиторія Росії…

Співчуття родичам, всім іншим - Зберігайте здоровий глузд і тверезість думки.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти