Як трюки Пригожина демотивують кадрову армію РФ

22 травня 2023, 08:29
Пригожин (в черговий раз) повідомив: ЧВК Вагнер выполнила задачу - Бахмут взят!
Як трюки Пригожина демотивують кадрову армію РФ
Пригожин вкотре "взяв" Бахмут / Скріншот відео

Бахмут. Кілька днів тому Збройні Сили почали тіснити ворога з панівних висот, які оточують руїни, в які росіяни перетворили районний центр Донеччини.

Мої друзі-військові, які набагато краще за мене знають ті краї, бо кілька років "працювали" в трикутнику Бахмут-Соледар-Вугледар, ще взимку казали мені: якщо ми збережемо контроль над панівними висотами, то варто орків запустити в місто. Це буде для них пасткою!

На жаль, так не склалось - ми втрачали контроль над висотами, які оточують місто. Зараз цей контроль повернуто!

відео дня

Одночасно, повернуто контроль над трасою, якою здійснюється забезпечення тих підрозділів, які ще й досі перебувають в місті.

Хто такий Георгій Тука

Георгій Борисович Тука (народився 24 листопада 1963, Київ) – український державний і громадський діяч. Керівник і засновник волонтерської групи "Народний тил". Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (22 липня 2015 – 29 квітня 2016), пише Вікіпедія.

Пригожин (в черговий раз) повідомив: ЧВК Вагнер выполнила задачу - Бахмут взят! Цей хрєн вже "брав Бахмут": і "юридично", і "практично весь", і "майже"…

Головна "родзинка" цієї заяви Пригожина в іншому: Мы свою задачу выполнили! Теперь мы передаем Бахмут силам Министерства обороны и 25-го мая покидаем город. Ось це "покидаем город" і є головним змістом!

Фактично, з моменту цієї заяви, хитрий кухар переклав всю відповідальність за подальші події на МО РФ! А, судячи з усього, події ці для орків будуть невтішними.

Кухар вже робив подібну заяву, висуваючи МО ультиматум і погрожуючи виведенням своїх банд з міста. Однак, у відповідь на шантаж він отримав повідомлення, що самовільне залишення позицій на фронті, це - "измена Родине"! Приблизно така реакція буде і в цей раз.

Такі трюки Пригожина лише посилять протистояння Вагнер-МО РФ і, відповідно, негативно вплинуть на бойовий настрій особового складу врміі окупантів та Z-патріотів в тилу!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти